- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Jak dodać lub zmienić numer karty Payback przez stronę?
Numer karty Payback możesz dodać, zmienić lub usunąć przez stronę internetową w starym serwisie.
1. Sprawdzenie czy posiadasz konto w starym serwisie.
Jeśli nie jesteś pewny czy posiadasz konto w starym serwisie, wystarczy, że wejdziesz na https://orange.pl/password_recovery.phtml i podasz swój numer telefonu bez spacji. Jeśli masz konto, a nie jesteś pewny hasła, zachęcamy do jego zmiany.
Jeśli nie posiadasz konta, możesz założyć je za pomocą linka Zarejestruj Konto.
2. Założenie konta w starym serwisie
Wejdź na stronę rejestracji i wybierz Jestem klientem Orange.
Hasło do starego serwisu nie może składać się z samych liter ani cyfr.
3. Wejście w Twój Payback
Gdy zalogujesz się do starego konta, nawet jeśli zobaczysz komunikat, że powinieneś przejść do Nowego Mój Orange, wystarczy, że wejdziesz na tę stronę, i będziesz mógł dodać, zmienić lub usunąć kartę Payback przypisaną do zalogowanego numeru 🙂
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Ja już dawno zrezygnowałem. Trzeba sporo wydać, żeby coś dostać ciekawego za punkty. Pamiętam jeszcze wcześniejszy program lojalnościowy Orange. Przy 4 doładowaniach konta prepaid można było nazbierać tyle punktów, że można było za darmo dostać Nokię 1600, co też często robiłem.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Ja kiedyś wyrobiłem sobie kartę Payback w Orange i pomimo rezygnacji (ciągłe kłopoty), ona przez lata wisiała w ich systemach. A dowiedziałem się dopiero po wyrobieniu gdzie indziej nowego numeru. To był dopiero zawrót głowy z prostowaniem! Niewiele się zmieniło, bo na samym starcie poprzez infolinię Paybacka zaczęli dopiero w Orange naliczać punkty z poślizgiem. Chyba znowu jest zmiana za co operator nalicza, a u innego nie mam problemów. Do spółki ... jaskółki