Nasz Orange
anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Aplikacja Orange Voip wyłącza dzwonek telefonu

Patryk88
Poziom 12, Tropiciel Przestworzy

Aplikacja Orange Voip wyłącza dzwonek telefonu

Witam nigdzie nie mogę uzyskać informacji zgłaszałem już tą sprawę i nikt nie odpowiada. Kiedy będzie aktualizacja tej aplikacji. Ponieważ instalując ją w telefonie często się wylogowuje i głownym problemem jest wyłączanie dźwięku w telefonie.

22 ODPOW. 22
Piotrekk85
Poziom 45, Pionier Misji

Aplikacja OrangeVoip wyłącza dzwonek telefonu

Pisałeś na maila orangevoip@orange.com ?

Misiek62
Poziom 37, Nawigator Galaktyczny

Patryk88 napisał(-a):

Witam nigdzie nie mogę uzyskać informacji zgłaszałem już tą sprawę i nikt nie odpowiada. Kiedy będzie aktualizacja tej aplikacji. Ponieważ instalując ją w telefonie często się wylogowuje i głownym problemem jest wyłączanie dźwięku w telefonie.

Ciekawa obserwacja @Patryk88,
możesz opisać na czym opierasz twierdzenie, że ta aplikacja wywołuje taki skutek?

Powiem tak, w moim telefonie często się dzieje, że samoistnie zachodzi zmiana statusu dźwięku z normalnego, na połączenia priorytetowe albo na cichy, ale nie wpadło mi do głowy wiązać to z jakąś aplikacją.

Patryk88

Pisałem już na email voiporange . Dodatkowo zgłaszałem przez infolinie. Wystarczy popatrzeć na opinie w sklepie google play wiekszosc ma ten sam problem. Aplikacja po zalogowaniu wyłącza w telefonie dzwiek i przekierowuje go w tryb milczy.

Misiek62

Zrobiłem test, usunąłem apkę, zainstalowałem ponownie... dzisiaj, będąc poza domem, włączyłem, zalogowałem się na domowy numer VoIP i .... faktycznie po chwili w telefonie nastąpiło przełączenie  na "cichy" wymuszenie zmiany trybu pracy jest krótkotrwałe, telefon sam przełącza się na tryb "cichy". Trudno zgadnąć komu to zgłosić z ekipy Orange zaglądającej na nasze forum, więc strzelam @Serki@Marta nam pomogą, jeśli nie same to zgłoszą komu trzeba te uwagi dotyczące zachowania appki OrangeVoip.

Patryk88

Muszą coś zrobić bo wogóle zaniedbali tą aplikacje i nie dają aktualizacji i chyba wogóle nie czytają co piszą użytkownicy na google play

Misiek62

Patryk88 napisał(-a):

Muszą coś zrobić bo wogóle zaniedbali tą aplikacje i nie dają aktualizacji i chyba wogóle nie czytają co piszą użytkownicy na google play

I koło braku popularności się zamyka... albo skręca w spiralę zbiegającą do środka (zera) skoro appka wkurza, to trudno kogoś innego zachęcać do jej używania. 

Mhmm, dzisiaj  kilkukrotne wymuszeniu trybu "dźwięk" po samoczynnym wyciszeniu ... i postanowiło mnie nie denerwować - trzyma ustawienie Sfrustrowany mężczyzna gdzieś od godziny... 

Update... po głębszym uśpieniu "słuchawki" znowu było wyciszenie, a po uruchomieniu po chwili "tylko priorytetowe" czyl. np. połączenia od kontaktów "ulubionych"... ech miesza ten program "bez kontroli".

Piotrekk85
Poziom 45, Pionier Misji

@Misiek62: sęk w tym że apka działa na mobilnym internecie Orange jako jedna z nielicznych voipowych (to jej jedyny plus).
Byle nie to można by użyć dowolnego klienta voip. Popularności nie wiem czy będzie wiele.
Artur
Poziom 33, Ekspert Galaktyczny

@Misiek62, @Serki i @Marta wiedzą mnóstwo, ale są też bardzo zajęte, więc męczmy je tylko w sprawach dotyczących aplikacji Mój Orange Emotikon: Szczęśliwy

Tymczasem w poniedziałek spotykam się z kolegami od aplikacji Orange Voip, zgłoszę Wasze uwagi i dam znać tutaj czego się dowiedziałem.

Misiek62

Wiadomość zawiera hiperłącze

Artur napisał(-a):

@Misiek62, @Serki i @Marta wiedzą mnóstwo, ale są też bardzo zajęte, więc męczmy je tylko w sprawach dotyczących aplikacji Mój Orange Emotikon: Szczęśliwy

Tymczasem w poniedziałek spotykam się z kolegami od aplikacji Orange Voip, zgłoszę Wasze uwagi i dam znać tutaj czego się dowiedziałem.

Wiedziałem @Artur że na Ciebie można liczyć, ale nie chciałem strzelać także do Ciebie.. no i pudło... Przepraszam PANIE Emotikon: Mrugający za niepokojenie sprawami z innej działki Emotikon: Mrugający