Nie można wyświetlić tego widżeta.

Skaczący ping EA FC 25

ROZWIĄZANE

Poziom 11, Tropiciel Przestworzy
  • 2
  • 5
  • 0

Skaczący ping EA FC 25

Cześć, od stycznia pojawiły mi się problemy w grze ea fc 25.

Znajduje mi mecz na 6/8 pingu co jest całkowicie normalne natomiast po paru minutach w grze ping skacze do równego 38 i zostaje tak do końca gry. Czy ktoś wie o co może chodzić? 

1 ZAAKCEPTOWANE ROZWIĄZANIE

Rozwiązanie:

Poziom 37, Nawigator Galaktyczny
  • 7036
  • 28864
  • 230

Skaczący ping EA FC 25

@Maciek11napisał(-a)

Na komputerze cs 2 ping trzyma sztywniutko jak jest 6 trzyma 6 jak jest 20 jest 20 zero skokow 

A więc szukaj przyczyny problemu na tym urządzeniu na którym jest, albo w tym serwisie z którego korzysta. Z dostępem do sieci wszystko jest OK i Orange nic na te zakłócenia nie poradzi.

Wyświetl rozwiązanie w oryginalnym poście

32 ODPOW. 32

Poziom 42, Mistrz Międzygalaktyczny
  • 14668
  • 60344
  • 745

Skaczący ping EA FC 25

@marrcinz  powiedz na jakiej usłudze? Stacjonarnej na łączy miedzianym czy FTTH. Może mobilnej? Po kablu do konsoli/kompa czy po wifi? 

Robiłeś testy tracę? Win MTR? 

Poziom 14, Tropiciel Przestworzy
  • 16
  • 30
  • 0

Skaczący ping EA FC 25

Witam
Mam dokładnie ten sam problem od kilku dni z pingiem w grze fc 25 na xbox

na speed tescie pokazuje mi 6 pingu w grze jak wchodze do meczu tez 6 pingu

po kilku minutach gry skacze do 40-50 pingu co jest frustrujące bo gemplay jest nie grywalny

czy ktoś jest mi w stanie pomóc 

IMG20250208173331.jpgIMG_20250208_175632.jpg

Wątek Skaczący ping EA FC 25 scaliłem z tematem Ping (etykieta: Orange Światłowód). Poprawiłem czytelność wpisu - Wiktor

Poziom 30, Pasjonat Galaktyczny
  • 1951
  • 8539
  • 71

Skaczący ping EA FC 25

Łącz się po kablu nie po WiFi. Czy w innych grach jest podobny problem? Czy na innym urządzeniu też? Zawsze czy o określonej porze? Sprawdź na mobilnym internecie (np. hotspot ze smartfona) czy jest tak samo. Zobacz traceroute do serwera gry. 

• 16
  • 30
  • 0

Skaczący ping EA FC 25

1. Gram tylko po kablu internet 600 nigdy takiego problemu nie było jeszcze nie sprawdzalem w innych grach ale jutro cos pobiore i zobacze i ogarne jakiegoś pc tez zobacze jak to sie bd zalowywalo co to jest to traceroute
  2. I to jest zawsze o kazdej porze w kazdym meczu 

• 16
  • 30
  • 0

Ping

Na komputerze cs 2 ping trzyma sztywniutko jak jest 6 trzyma 6 jak jest 20 jest 20 zero skokow 

Poziom 37, Nawigator Galaktyczny
  • 7036
  • 28864
  • 230

Skaczący ping EA FC 25

@Maciek11napisał(-a)

A więc szukaj przyczyny problemu na tym urządzeniu na którym jest, albo w tym serwisie z którego korzysta. Z dostępem do sieci wszystko jest OK i Orange nic na te zakłócenia nie poradzi.

• 16
  • 30
  • 0

Skaczący ping EA FC 25

Wychodzi na to ze serwery ea jak zwykle zawodza

a ytuberzy niech ich dalej wychwalaja i pchaja kase w fc poinsy xd

* Wpis edytowałem - Wiktor

Poziom 42, Mistrz Międzygalaktyczny
  • 14668
  • 60344
  • 745

Skaczący ping EA FC 25

@Maciek11  czy to jednak nie jest tak, że liczy się również trasa? Dla dwóch różnych gier z dwoma różnymi serwerami również trasa dla każdej a nich jest różna...

Może warto sprawdzić przeskoku ja węzłach do danego serwera i dopiero wtedy ocenić sytuację? 

W kraju każdy region może mieć inny dostęp do tego serwera, więc co u Ciebie nie działa, u innych może śmigać bez problemów 

• 16
  • 30
  • 0

Skaczący ping EA FC 25

• To jak mi to wytlumaczysz ze jak wbilem o 1 w nocy to nagle wszystko działa jak trzeba?