Nie można wyświetlić tego widżeta.

Skaczący Ping

Poziom 31, Pasjonat Galaktyczny
  • 2056
  • 9925
  • 82

Skaczący Ping

@Drugi Wybierz sobie wolny kanał WiFi lub chociaż taki abyś miał na nim minimum 20 dBm różnicy. Nie ukrywaj nazwy WiFi. Tak mam po WiFi z tabletu:

IMG_0567.jpeg

Poziom 20, Odkrywca Przestworzy
  • 616
  • 1237
  • 2

Skaczący Ping

Różnie piszą o tej karcie a zwłaszcza o jej zewnętrznych antenach, podobno działa dużo lepiej na innych antenach niż dołączone do zestawu

warto też sprawdzić czy w sterownikach nie jest włączone jakieś oszczędzanie energii 😉

Poziom 37, Nawigator Galaktyczny
  • 6040
  • 24665
  • 209

Skaczący Ping

@Druginapisał(-a)

Na kablu też są skoki. To samo tyczy się wszystkich telefonów. Jedynie na właśnie tym jednym laptopie nie zauważyłem skoków.

...

Pokaż te skoki. Na kablu.

Poziom 28, Znawca Przestworzy
  • 2236
  • 12540
  • 57

Skaczący Ping

@Drugi jak na kablu LAN masz skoki, tak jak na wi-fi, to albo kabel kiepski czy uszkodzony, albo coś nie tak z PC, inna sprawa to testy, zrobić certyfikowane, wi-fi nie jest dla graczy, ping skacze, tego nie da się zareklamować u operatora, bo nie gwarantuje on niskiego i stabilnego pingu, ba może on być niestabilny, ale konsultant nie potwierdzi tego, Orange gwarantuje tylko szybkość wysyłania i pobierania, zresztą inni operatorzy tak samo.

Tak ode mnie, to powinien ktoś obeznany sprawdzić na miejscu, zdalnie bym się nie podjął doradztwa, zresztą skąpisz informacjami.