- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Czy ktoś ogarnia czym jest jakiś Nat i jak go wyłączyć? Nie mogę z kolega grać, obaj mamy światłowód cnie i mieszkamy obok siebie i coiś mówił o jakimś Nat ?
Rozwiązane! Idź do rozwiązania
Rozwiązanie:
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Nat na ps5
@Donk tu masz wszystko opisane, poczytaj https://www.ubisoft.com/pl-pl/help/connectivity-and-performance/article/checking-your-nat-type-on-pl...
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Nat na ps5
No mam ten drugi typ nat 2. A ten DMZ to co to jest? Kojarzy mi się wyłącznie z trybem w COD Warzone 🤔
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Nat na ps5
@Donknapisał(-a)No mam ten drugi typ nat 2. A ten DMZ to co to jest? Kojarzy mi się wyłącznie z trybem w COD Warzone 🤔
Nie ma lekko, chcesz grać musisz poczytać.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Nat na ps5
@Samotnick dzięki ziomek🤜🤛, razem ze starszą ogarnęliśmy tego DMZ (tbh to śmieszna nazwa). Działa, mogę z kolegą grać!🏂 To było bardzo pomocne, dziękuje🐱🏍
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Nat na ps5
To kilka slow o dmz w funboxie od orange:
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Nat na ps5
@Donk Napisałem o wstawieniu do DMZ dla testu, aby wiedzieć czy problem polega na braku przekierowania portów. Skoro zadziałało to znaczy, że powinieneś takie przekierowania skonfigurować samodzielnie. W przypadku hostowania serwera gry konieczne jest wykonanie przekierowania z routera na maszynę na której taki serwer się znajduje. Numery i typy portów jakie są wymagane zależą od konkretnej gry. Należałoby dowiedzieć się których z nich potrzebujesz, skonfigurować przekierowania a DMZ wyłączyć. Wierzę, że sobie z tym poradzisz. Obejrzyj film który zaproponował @marcin0216
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Nat na ps5
@Samotnick test zakończony sukcesem, to najważniejsze dla mnie, dzięki jeszcze raz! @marcin0216 też dziękuje, przekaże rodzicom- jak będzie chciało jej się im bawić z tym to niech ogarną to porządnie.
Fajnie, że niektórzy z Was są tu pomocni 😍