- « Poprzedni
-
- 1
- 2
- Następny »
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
EA FC 24 na PS4 laguje
Swego czasu miałem połączenie w 5 GHz ale od jakiegoś czasu router w ogóle nie wysyła sygnału w tym paśmie i mogę się połączyć tylko na 2,4 ale ma to jakiś wpływ w przypadku gier online? Czy po prostu kabel a WiFi to jest ta odczuwalna różnica
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
EA FC 24 na PS4 laguje
Czy rozdzieliłeś sieci Wifi na routerze czyli żeby miały różne nazwy? Jeśli tak i nadal jest problem z podłączeniem do Wifi 5ghz to być może jest jakieś uszkodzenie modułu Wifi na routerze, musisz mieć możliwość podłączenia się do 5ghz z tabletu, telefonu itp
generalnie sieć 2.4ghz nie nadaje się za bardzo do gier online z powodów o których wspomniałem wcześniej
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
EA FC 24 na PS4 laguje
Nie przypominam sobie bym kiedy kolwiek coś grzebał przy routerze czy to w oprogramowaniu czy fizycznie. Co zrobić by te 5 GHz się pojawiło? Czy przez IP idzie coś poustawiać?
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
EA FC 24 na PS4 laguje
Musisz wejść do ustawień sieci Wifi routera (zalogować się na router) i upewnić się że sieci Wifi 2.4 oraz 5ghz mają różne nazwy i że sieć 5ghz jest włączona 😉
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
EA FC 24 na PS4 laguje
jak dojadę do domu to się zaloguję i zobaczę a co w sytuacji gdy będzie ta sama nazwa wystarczy zmienić czy jest w tym jakiś bardziej skomplikowany proces ?😉
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@Dywanek19940951 według mnie powinieneś sprawdzić kabel, później kombinować dalej. Każda diagnostykę trzeba zacząć od spraw oczywistych i weryfikować po kolei możliwości powstawania problemów
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
EA FC 24 na PS4 laguje
Tak zamierzam zrobić dziękuję za przydatne informacje 🙏
- « Poprzedni
-