- « Poprzedni
- Następny »
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Duża utrata pakietów Apex Legends
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@-brtk- Ja miałem vdsl przez kilka miesięcy w 2016-17 i zawsze było ledwie 20mbps więc widełki wyrabiały 😄
Tak czy tak to najgorszy internet jaki widziałem jeśli chodzi o stabilność i jakość. Współczuje autorowi tematu że musi się z takim czymś męczyć...
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@-brtk- Gdy będę mieć wszystkie niezbędnie dane to zgłaszam problem, bo internet niestety nie jest na mnie. Jak dostane jakąś odpowiedź dam znać.
Dziękuję też wszystkim za aktualną pomoc
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@-brtk- Okazało się, że to problem na poznańskich serwerach. Niedługo mam dostać telefon, żeby jeszcze raz przeprowadzić testy i zobaczymy jak się sprawa potoczy.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@ibik321 Pisałeś że Twój kolega mieszka obok i nie ma tych problemów, więc u niego nie idzie przez poznań? Niemożliwe. No chyba że routing Orange mnie nadal potrafi czymś zaskoczyć... albo dali Ci najniższy priorytet i walą głupa.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Jego kolega też ma routing przez Poznań, bo widać to po tracercie, natomiast nie musi być podłączony do tej samej centralki.
@ibik321 ok, daj znać jak sprawa się potoczy 🙂
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@-brtk- Sądziłem że do tej samej, skoro mieszkają obok siebie. Orange dziwnie podłącza klientów... 😛
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@-brtk- Jak na razie problemu nie naprawiono i przekazano sprawę do innego działu, bo więcej już nie mogą zrobić, ale za to mogłem nacieszyć się prędkością 7Mb/s i obejrzeć film na Youtube w 1080p ale tylko przez dwie godziny bo, potem przywrócili 4,5Mb/s bo tak ma być stabilniej.
- « Poprzedni
- Następny »