- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
dekoder Samsung ICU 100 - niedopracowane oprogramowanie
Z kolei ja nie rozumiem do końca Waszych postów, albo źle interpretuję...
Piszecie, że za dopłatą być może powinien być dostępny sprzęt premium, czym pozycjonujecie Samsunga ICU-100 w kategorii low-end'ów.
Wątek dotyczy niedopracowanego softu w tym dekoderze - czy jeśli to ma być low-end, to soft może być z założenia kiepski?
Mój nowiutki dekoder jest nieużywalny, wiesza się po włączeniu-wyłączeniu, ponowna próba włączenia to reset. Ustawienia fabrczyne 3-krotnie próbowane, bez poprawy. To jest normalne, bo dostałem low-end?
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
czy coś w temacie zawieszania notoryczengo !!! kilka razy dziennie !!!
coś jest robione ?
już nie mam siły 😞
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Mój dekoder też się wyłącza, średnio po 1 godzinie pracy. Myślę, że to wynika z przegrzewania się urządzenia. Da się go ponownie uruchomić jak ostygnie. I tak w kółko.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
orangutan001 napisał(-a):Mój dekoder też się wyłącza, średnio po 1 godzinie pracy. Myślę, że to wynika z przegrzewania się urządzenia. Da się go ponownie uruchomić jak ostygnie. I tak w kółko.
@orangutan001Proponuje wymiana na nowy jak tak się dzieje.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Ha! Po zdjęciu plastikowej obudowy pracuje już drugą godzinę. Radiator ze zwykłej blachy. Najwyraźniej za mało otworów wentylacyjnych.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@orangutan001A dlaczego rozbierasz sprzęt jak nie jest twoja własnością? Tylko Orange ?
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Dołączam do chóru zniesmaczonych obsługa dekodera. Oczywiści podtrzymuję wcześnie zgłaszane uwagi zdecydowanie kładąc nacisk na brak możliwości układania kanałów w dowolnej kolejności i układania więcej niż jedna własnych list. To jest istotne przy wielu użytkownikach, gdy każdy ma swoje preferencje, a przebujanie się przez cała listę programów jest męczące.
Mam nadzieję, że ktoś z zespołu Orange da znać, że nasze uwagi maja dla nich znaczenie i ktoś coś z tym robi lub zrobi. Jeżeli nie ma szans to dajcie znać, to się nie będziemy produkować, ale ja to rozumiem, dzięki takim postom macie darmowy dział rozwoju! Nic tylko korzystać!
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Witam,
Czy ktoś z pracowników Orange może się odnieść do tematu ewentualnych zmian w oprogramowaniu dekodera? Coraz bardzie irytuje mnie brak pełnej konfiguracji (kolejności i numeracji) własnych (wielu) list programów! Nie wiem czy nie wrócić do kablówki. Mam jeszcze tydzień na decyzję zwrotu.