- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
dekoder Samsung ICU 100 - niedopracowane oprogramowanie
JanŻak napisał(-a):Witam,
Czy ktoś z pracowników Orange może się odnieść do tematu ewentualnych zmian w oprogramowaniu dekodera? Coraz bardzie irytuje mnie brak pełnej konfiguracji (kolejności i numeracji) własnych (wielu) list programów! Nie wiem czy nie wrócić do kablówki. Mam jeszcze tydzień na decyzję zwrotu.
@JanŻakChyba pozostaje ci powrót do kablówki.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@JanŻakChyba pozostaje ci powrót do kablówki.
...ale, mówisz to bo wiesz, że nic z tym nie zrobią bo "się nie da", czy to doświadczenie życiowe przez Ciebie przemawia?
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Chciałby na wzór "Pomysłów" dotyczących funkcjonalności samego forum, kontynuować temat sugerowanych zmian w dekoderze Samsunga.
1. oczywiście ponawiam z cała mocą potrzebę umożliwienia budowania kilku list ulubionych kanałów
2. oczywiście ponawiam z cała mocą potrzebę umożliwienia w tych listach budowania własnej kolejności kanałów i ich numeracji.
3. Program TV - powinien dotyczyć tylko wybranej listy (trudno przegląda się ponad 100 programów)
4. wybór konkretnego kanału z listy jest nieczytelny na tle bieżącego program. Powinno być jakieś kontrastowe tło.
5. a jak to wszystko powyżej będzie już działać to wypadałoby zrobić jakaś appkę na smartfona do zarządzania dekoderem
To tyle na teraz. Zachęcam wszystkich do wrzucania swoich uwag i pomysłów. Jeżeli z góry założymy, że nie mamy na to wpływu to rzeczywiście tak będzie!
ZACHĘCAM DO AKTYWNOŚCI!!!!
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
6 Powinna być możliwość nagrywania na pendrive a nie tylko na Hdd
7.Nagrany materiał powinien móc być odtwarzany na multiroomie lub TV Samsung - brak kontabilności
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
MUNO napisał(-a):6 Powinna być możliwość nagrywania na pendrive a nie tylko na Hdd
7.Nagrany materiał powinien móc być odtwarzany na multiroomie lub TV Samsung - brak kontabilności
@MUNOTez nie masz możliwości oglądania tego samego co nagrałeś na TV Samsung na innym TV Samsungu czy innej firmy.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Na początku września pojawił się nowy soft w dekoderze. Czy ktoś zauważył jakieś zmiany, bo ja nie potrafiłem ich zidentyfikować.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
JanŻak napisał(-a):Na początku września pojawił się nowy soft w dekoderze. Czy ktoś zauważył jakieś zmiany, bo ja nie potrafiłem ich zidentyfikować.
@JanŻakA jaki on ma numer ?
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
vdsl2 napisał(-a):
JanŻak napisał(-a):Na początku września pojawił się nowy soft w dekoderze. Czy ktoś zauważył jakieś zmiany, bo ja nie potrafiłem ich zidentyfikować.
@JanŻakA jaki on ma numer ?
01.25.40 bodajże
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
A tak na poważnie to fajnie by było jak by to dodali.