- « Poprzedni
-
- 1
- 2
- Następny »
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Wgrany został zdalnie soft i został popsuty dekoder WH80. Kanały nie działają. Jest logo.
@Arti_Kn_Pl dekoder ICU100, przepraszam nie 3D tylko 4K.
@Arti_Kn_Pl o takich zmianach wypada abonenta powiadomić. Na przykład, że skończyła się promocja na drugi dekoder - proszę wybrać, który zostawiam sobie, oraz to że nie ma nagrywania czy coś podobnego, a nie "obcinam ".
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Lista Kanałów Orange IPTV
@Misiek62 W aplikacji Orange się wszytko obecnie zgadza. Chodzi o to że reklamowałem tuner bo przestał nagle działać i dostałem odpowiedź że takiego dekodera nie posiadałem i nie posiadam więc nie mogę reklamować, skasowali go z systemu bez mojej wiedzy. Chciałem go oddać, żeby mi potem rachunku nie przysłali że przetrzymuję coś, ale powiedzieli że nie potrzebują tego dekodera a ja mam czyste konto. to tyle.
Pozdrawiam
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Wgrany został zdalnie soft i został popsuty dekoder WH80. Kanały nie działają. Jest logo.
@j131 nie płaciłem bo nie chcieli, płaciłem tylko tyle ile było na fakturze, chyba każdy tak robi
@j131 Są platformy gdzie masz kilka swoich telewizorów z kartą dostępową i nie trzeba żadnych dekoderów. Oczywiście każdy nagrywa i nie płaci się za to, bo to mój nośnik. Mało tego do dekodera WDU100 dokupiłem HDD za 150 ,- zł , z którego teraz nic nie mogę zrobić jest zablokowany i wnowym dekoderze również. Same straty.
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@adzia1napisał(-a)...
Są platformy gdzie masz kilka swoich telewizorów z kartą dostępową i nie trzeba żadnych dekoderów.
...
Są, ale Orange IP TV do nich nie należy. Żeby mieć kilka dekoderów, musisz mieć umowę na multiroom. Tego się nie przeskoczy.
Trudno też dyskutować o zaprzeszłych nieuznanych reklamacjach, bo ani my nie widzimy co masz na koncie, ani ty nie masz ochoty się dalej wykłócać z operatorem.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@adzia1 skoro nie ma w systemie, dekoder dostałeś ( nie wiadomo na jakich warunkach) i to kartowy, więc podejrzewam, że operator co jakiś czas weryfikuje działające/aktywne dekodery z bazą klientów. Muszą przecież nad czymś takim panować i mają wykazy, bazy danych, statystyki itd..
Nie płaciłeś za Multiroom, to odcięli i tyle
- « Poprzedni
-
- 1
- 2
- Następny »