Samsung ICU 100 AVout

ROZWIĄZANE

Poziom 10, Zwiadowca Przestworzy
  • 10
  • 6
  • 0

Samsung ICU 100 AVout

Dobra napiszę inaczej. Jeśli reguluje glosnoscia na pilocie od dekodera to zmienia mi się poziom sygnału audio na avout?

• 10
  • 6
  • 0

Samsung ICU 100 AVout

vdsl2 zrozumiałeś mnie. Musiałbym mieć jednak pewność czy to zadziała zanim się zdecyduję na tą ofertę
Anonim

Nie dotyczy
  • 0
  • 0
  • 0

Samsung ICU 100 AVout

To trzeba przetestować na dekoderze czy ma stały sygnał audio czy zmienny.

• 10
  • 6
  • 0

Samsung ICU 100 AVout

No jeśli by zadziałało tak jakbym oczekiwał, to można powiedzieć że byłbym pozyskanym klientem

Poziom 45, Pionier Misji
  • 33092
  • 40645
  • 1403

Samsung ICU 100 AVout

Na pytanie: "Jeśli reguluje glosnoscia na pilocie od dekodera to zmienia mi się poziom sygnału audio na avout?" odpowiedź brzmi tak. Jeśli chodzi o "jakość sterowania", to inszy temat.

Tylko nie rozumiem o co chodzi z Horizonem, tam parowanie pilota od dekodera z pilotem od tv jest opcją a nie musem.

• 10
  • 6
  • 0

Samsung ICU 100 AVout

Już mówię o co chodzi z tym horizonem. Nie ma w nim regulacji głośności na samym dekoderze, tak jak było w mediaboxach. Horizon paruje się z urządzeniem (system audio, TV) i to w nim zmienia poziom dźwięku. Wiem że parowanie jest opcją i nie trzeba z niej korzystać. Wiem co piszę bo miałem z tym przeboje i musiałem zrezygnować z horizona.

Poziom 45, Pionier Misji
  • 33092
  • 40645
  • 1403

Samsung ICU 100 AVout

Dekoder Orange nie ma parowania. Ale przypadkiem mogą być te same kody na głośność.

• 10
  • 6
  • 0

Samsung ICU 100 AVout

Piotrekk85, napisałeś "Jeśli chodzi o "jakość sterowania", to inszy temat." Nie bardzo to rozumiem co chciałeś przez to powiedzieć.

Druga sprawa to rozmawiałem jeszcze dzisiaj z konsultantem i na zadane przeze mnie pytanie nie był w stanie jednoznacznie odpowiedzieć, tak samo jak ludzie w salonie.

Ty jako pierwszy i jedyny mówisz że sygnał audio na avout jest zmienny i regulowany głośnością na pilocie.

Mam nadzieję że to więcej niż pewna informacja 😉

Anonim

Nie dotyczy
  • 0
  • 0
  • 0

Samsung ICU 100 AVout

@Michu_tMoże poproszę @Wiktor i będzie dysponował informacja czy jest możliwe sterowanie regulacja dźwiękiem przy pomocy pilota od dekodera na przykład przy wyłączonym TV a słuchanie tylko radia. 

• 10
  • 6
  • 0

Samsung ICU 100 AVout

Fajnie by było gdyby więcej niż jedna osoba rozwiała moje wątpliwości.

Obecnie jestem bez usługi TV/Internet w domu i nie ukrywam że na czasie bardzo mi zależy.