- « Poprzedni
- Następny »
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Jak sterować zdalnie przystawką smart tv android z poziomu smartfona lub komputera
Przecież okna w W7 nie muszą zajmować całego ekranu. Kontrolki okien masz w prawym górnym rogu, a ich wielkość zawsze możesz dopasować ręcznie ciągnąc ich krawędzie lub narożniki. Tak jest od czasów pierwszych systemów okienkowych, czyli już jakieś 40 lat.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Jak sterować zdalnie przystawką smart tv android z poziomu smartfona lub komputera
@Januszbbanapisał(-a)@Piotrekk85 Ta osoba pewnie pokazuje to z p30 lite chyba ale jak jest pokazane na filmie aplikacja jest zmniejszona i naciska tam ktoś na taką ikonę i mu to dzieli ekran a ja tego nie mam.
Na pewno masz. To jest funkcja systemowa, nie widzę żadnego powodu dla ktorego miałaby nie być dostępna akurat na tym modelu.
U mnie na P20 lite z tego ekraniku który pokazuje się po geście z dołu ekranu w górę, wystarczy kliknąć tę ikonkę z dwoma prostokącikami żeby ekran się podzielił.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@j131 Wszystko już działa mam ekran dzielony na smartfonie i na komputerze Dzięki 🙂
- « Poprzedni
- Następny »