Nie można wyświetlić tego widżeta.

Jak sterować zdalnie przystawką smart tv android z poziomu smartfona lub komputera

ROZWIĄZANE

Poziom 37, Nawigator Galaktyczny
  • 6720
  • 27570
  • 219

Jak sterować zdalnie przystawką smart tv android z poziomu smartfona lub komputera

@Januszbba 

Przecież okna w W7 nie muszą zajmować całego ekranu. Kontrolki okien masz w prawym górnym rogu, a ich wielkość zawsze możesz dopasować ręcznie ciągnąc ich krawędzie lub narożniki. Tak jest od czasów pierwszych systemów okienkowych, czyli już jakieś 40 lat.

Poziom 37, Nawigator Galaktyczny
  • 6720
  • 27570
  • 219

@Januszbbanapisał(-a)

@Piotrekk85  Ta osoba pewnie pokazuje to z p30 lite chyba ale jak jest pokazane na filmie aplikacja jest zmniejszona i naciska tam ktoś na taką ikonę i mu to dzieli ekran a ja tego nie mam. 

Na pewno masz. To jest funkcja systemowa, nie widzę żadnego powodu dla ktorego miałaby nie być dostępna akurat na tym modelu.

U mnie na P20 lite z tego ekraniku który pokazuje się po geście z dołu ekranu w górę, wystarczy kliknąć tę ikonkę z dwoma prostokącikami żeby ekran się podzielił.

Screenshot_20241111_154658_com.huawei.android.launcher.jpg

Poziom 18, Badacz Przestworzy
  • 1231
  • 4004
  • 0

@j131  Wszystko już działa mam ekran dzielony na smartfonie i na komputerze Dzięki 🙂