- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Jak sterować zdalnie przystawką smart tv android z poziomu smartfona lub komputera
@Piotrekk85 Wolałbym i z tej samej sieci WiFi w domu ale i też zdalnie przez lte to co bym musiał zrobić?
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Jak sterować zdalnie przystawką smart tv android z poziomu smartfona lub komputera
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
A Google tv działa też gdy chce się połączyć zdalnie poza domem?
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@Piotrekk85 A jak to zainstalować i skonfigurować żeby z poziomu smartfona i komputera sterować smart tv przystawka?
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@Piotrekk85 Jest to fajna opcja bo sobie włączę any desk mam obraz i włączę gogle tv pilota tylko jedynie zastanawiam się jak włączyć obraz w obrazie w apce gogle tv lub any desk byłoby wygodniej?
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Legalnie i prosto nie będzie obrazu, bo to nie jest zgodne z prawem autorskim.
Niektóre aplikacje jak any desk czy teamviewer dadzą obraz, ale darmowa wersja jest dosyć ograniczona.
Ew przejrzyj aplikacje do wideo - konferencji dla firm. Ale bezpłatnych nie znam.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@Piotrekk85 Źle mnie zrozumiałeś jak połączę się do smart tv z any desk to mam sam obraz a potem przechodzę do gogle tv i mam pilota tylko niewygodnie jest przechodzić z any desk do gogle tv żeby widzieć co się robi i temu napisałem czy można zrobić miniaturkę obrazu lub obraz dzielony na ekranie smartfona 1 i 2 programu.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Same aplikacje z siebie tego nie mają.