- « Poprzedni
- Następny »
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Witam 🙂 może ktoś z Was wie co bym musiał zmienić w ustawieniach w przystawce smart tv żebym mógł nią sterować z poziomu telefonu lub komputera mam taki sam program do łączenia się z telefonem any desk i mam go zainstalowanego na smart tv co prawda połącze się jest obraz ale nie mogę nim sterować niestety będę wdzięczny za pomoc. 🙂
Rozwiązane! Idź do rozwiązania
Rozwiązanie:
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Legalnie i prosto nie będzie obrazu, bo to nie jest zgodne z prawem autorskim.
Niektóre aplikacje jak any desk czy teamviewer dadzą obraz, ale darmowa wersja jest dosyć ograniczona.
Ew przejrzyj aplikacje do wideo - konferencji dla firm. Ale bezpłatnych nie znam.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Jak sterować zdalnie przystawką smart tv android z poziomu smartfona lub komputera
Widzę to słabo, chyba że ktoś ci stworzy aplikację 😃
Do TV jest masa, ale te media box, bo o to ci chodzi 🤔 Nie widziałem na Android, chyba że dedykowana jest pod twój sprzęt, inna sprawa, nazwa przystawki by się przydała 😎
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Jak sterować zdalnie przystawką smart tv android z poziomu smartfona lub komputera
@IreneuszCD Thomson THA100 🙂
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@IreneuszCD Widzę zdj 🙂 Ale pytanie czy można z dowolnego miejsca za pomocą tej apki sterować smart tv ? 🙂
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Przystawki z akcentem na te tańsze, to dziadostwo, traci wsparcie szybko i potem aplikacje Netflix czy inne, nie działają, lepiej kupić TV z Androidem, bo ma dłuższe wsparcie, ale to moja wizja tylko.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@IreneuszCD W tej apce nie ma mojego dekodera
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Sprawdzałeś czy działa?
Tyle w sklepie Google Play jest.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@IreneuszCD Tylko wiesz co ja bym wolał to robić za pomocą any desk to program do zdalnego dostępu bo tutaj połącze się z tym smart tv za pomocą any desk ale nie mogę nim sterować ale komuś się to udało nie wiem jak niestety a robiłem tak samo jak ta osoba pokazuje na filmie a u mnie to nie działa podaje link : https://www.youtube.com/watch?v=KzSWo8tCO5o
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Jeśli w ramach jednej sieci wifi, to parując się przez wifii/bluetooth można to robić bez problemu. Ale na telefonie masz funkcję pilota a nie ekran.
- « Poprzedni
- Następny »