Nasz Orange
anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Jak sterować zdalnie przystawką smart tv android z poziomu smartfona lub komputera

ROZWIĄZANE
j131
Poziom 38, Pomocnik Międzygalaktyczny

Jak sterować zdalnie przystawką smart tv android z poziomu smartfona lub komputera

@Januszbba 

Przecież okna w W7 nie muszą zajmować całego ekranu. Kontrolki okien masz w prawym górnym rogu, a ich wielkość zawsze możesz dopasować ręcznie ciągnąc ich krawędzie lub narożniki. Tak jest od czasów pierwszych systemów okienkowych, czyli już jakieś 40 lat.

j131
Poziom 38, Pomocnik Międzygalaktyczny

Wiadomość zawiera obraz

@Januszbbanapisał(-a)

@Piotrekk85  Ta osoba pewnie pokazuje to z p30 lite chyba ale jak jest pokazane na filmie aplikacja jest zmniejszona i naciska tam ktoś na taką ikonę i mu to dzieli ekran a ja tego nie mam. 

Na pewno masz. To jest funkcja systemowa, nie widzę żadnego powodu dla ktorego miałaby nie być dostępna akurat na tym modelu.

U mnie na P20 lite z tego ekraniku który pokazuje się po geście z dołu ekranu w górę, wystarczy kliknąć tę ikonkę z dwoma prostokącikami żeby ekran się podzielił.

Screenshot_20241111_154658_com.huawei.android.launcher.jpg

Januszbba
Poziom 18, Badacz Przestworzy

@j131  Wszystko już działa mam ekran dzielony na smartfonie i na komputerze Dzięki