- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
MAM DEKODER WHD 80 I NIE MOGĘ NAGRYWAĆ PROGRAMÓW PONIEWAŻ NIE MOGĘ ZDOBYĆ DYSKU PVR.CZY KTOŚ POMOŻE?
Rozwiązane! Idź do rozwiązania
Rozwiązanie:
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
czy ostatecznie udało Wam się zakupić dysk PVR? W którymś z Salonów lub on-line?
▬▬▬
Edit:
trochę zgłębiłem temat . I tak:
- powinna być możliwość zamówienia takiego dysku na orange.pl. Wystarczy z poziomu portalowej wyszukiwarki namierzyć interesujący nas dysk i kliknąć w odpowiedni link:
a na sam koniec złożyć zamówienie.
- również w Salonie; z tym że jw. już zauważył @Piotrekk85 - różnie to bywa z dostępnością. Można spróbować wcześniej zadzwonić do takiego Salonu i dopytać czy mają na stanie (i czy ewentualnie mogą domówić interesujący nas dysk).
▬▬▬
Pewnie nie zajrzysz tu do nas (na NO) w najbliższym czasie @SUPRSCORPION , bo ostatnio byłeś aktywny - ho, ho (tak dawno! ) - ale gdybyś jakimś cudem pokazał się tutaj, to miej na uwadze taką funkcjonalność:
│Opcje posta → Zaakceptuj jako rozwiązanie│
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Jak nagrywać programy za pomocą dekodera WHD 80? Gdzie zdobyć dysk PVR? Czy ktoś posiada?
@SUPRSCORPION jak zdobyć nie wiem, ale wiem że można kupić...
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Jak nagrywać programy za pomocą dekodera WHD 80? Gdzie zdobyć dysk PVR? Czy ktoś posiada?
Dzięki Misiek62,tyle to ja wiem,że można kupić,tylko gdzie???W Salonie Orange powiedzieli,że nie mają:(
Co Ty na to???
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
SUPRSCORPION napisał(-a):
Dzięki Misiek62,tyle to ja wiem,że można kupić,tylko gdzie???W Salonie Orange powiedzieli,że nie mają:(
Co Ty na to???
@SUPRSCORPION Pod słowem "kupić" ukryłem link do strony internetowej sklepu orange z ofertą dysku... tyle że tego dnia kiedy sprawdzałem była cena (jak pamiętam 299 zł) a dzisiaj opis, że produkt będzie dostępny wkrótce... ;(
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Podłaczę sie pod temat: udało sie zdobyć dysk?
od miesiaca chcę go kupić i rece opadaja: w salonie nie mają, nie mają możliwosci sprawdzenia gdzie, w którym salonie jest dostepny, poprzez infolinię zamówiłem i przez miesiac zero oddzewu, reklamacja - nie uznana - bo jak odpisali" gadżet nie nalezy się" i polecają poszukiwania w salonie. ŻENADA !!!
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Musisz poszukać po salonach. Jest ich mało bo ceny nie są atrakcyjne
http://www.orange.pl/ocp-http/140327/PL/Binary2/1977731/4050394843.pdf
i część salonów ich nie zamawia.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
czy ostatecznie udało Wam się zakupić dysk PVR? W którymś z Salonów lub on-line?
▬▬▬
Edit:
trochę zgłębiłem temat . I tak:
- powinna być możliwość zamówienia takiego dysku na orange.pl. Wystarczy z poziomu portalowej wyszukiwarki namierzyć interesujący nas dysk i kliknąć w odpowiedni link:
a na sam koniec złożyć zamówienie.
- również w Salonie; z tym że jw. już zauważył @Piotrekk85 - różnie to bywa z dostępnością. Można spróbować wcześniej zadzwonić do takiego Salonu i dopytać czy mają na stanie (i czy ewentualnie mogą domówić interesujący nas dysk).
▬▬▬
Pewnie nie zajrzysz tu do nas (na NO) w najbliższym czasie @SUPRSCORPION , bo ostatnio byłeś aktywny - ho, ho (tak dawno! ) - ale gdybyś jakimś cudem pokazał się tutaj, to miej na uwadze taką funkcjonalność:
│Opcje posta → Zaakceptuj jako rozwiązanie│