- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Dekoder UHD88 i brak możliwości sortowania programów
@adka0601 szkoda że Orange nie daje możliwości wyboru jakiś urządzeń premium do swoich usług, np taki dekoder samsunga pewnie miałby możliwość indywidualnego zaprogramowania listy kanałów. No ale cóż......
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Będziemy wprowadzać niedługo nowy model dekodera 🙂 ... myślę że jest szansa aby najlepsi testerzy z Nasz Orange otrzymali go szybciej do testów 🙂 @ingaDe warto o tym pomyśleć 🙂
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Chciał bym mieć takie problemy... W moim dekoderze UHD88 niedziała pamięć listy programów ulubionych. Więc jeśli poświęcę kilka minut żeby utworzyć taką listę to jutro jej już niema 🙂 Wymieniać urządzenie?
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Remi napisał(-a):Będziemy wprowadzać niedługo nowy model dekodera 🙂 ... myślę że jest szansa aby najlepsi testerzy z Nasz Orange otrzymali go szybciej do testów 🙂 @ingaDe warto o tym pomyśleć 🙂
@Remi Lista testerów istnieje? Jeśli można się zadeklarować, to wiesz... jestem otwarty na współpracę i lubię sprawdzać możliwości urządzeń... Mam tylko nadzieję, że ten nowy to będzie odbierał sygnał po wifi.
update. BTW, co z apką Mój Funox, jej integracją z Mój Orange?
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Remi napisał(-a):Będziemy wprowadzać niedługo nowy model dekodera 🙂 ... myślę że jest szansa aby najlepsi testerzy z Nasz Orange otrzymali go szybciej do testów
@Remi - wpisz mnie na listę - jeżeli można bo mam z moim dekoderem okresowe problemy, wiesza się 😞
Zgłaszałem problem ale po kilku dniach sam się "odwiesił" i anulowałem zgłoszenie
Jeżeli chodzi o sortowanie to rzeczywiście jest to kłopotliwe bo np transmisje Formuły1 są na RTL czyli nr kanału 793 i muszę zapamiętywać a jak zapomnę to szukać od nowa. 😞
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Jozefg napisał(-a):
Remi napisał(-a):
Będziemy wprowadzać niedługo nowy model dekodera 🙂 ... myślę że jest szansa aby najlepsi testerzy z Nasz Orange otrzymali go szybciej do testów
@Remi - wpisz mnie na listę - jeżeli można bo mam z moim dekoderem okresowe problemy, wiesza się 😞
Zgłaszałem problem ale po kilku dniach sam się "odwiesił" i anulowałem zgłoszenie
Jeżeli chodzi o sortowanie to rzeczywiście jest to kłopotliwe bo np transmisje Formuły1 są na RTL czyli nr kanału 793 i muszę zapamiętywać a jak zapomnę to szukać od nowa. 😞
Hejka,
odnośnie testów to na bieżącą chwilę będą realizowane w sposób standardowych (na grupie wybranych osób które spełnią kryteria testów). Postaram aby zostały też opublikowane na Nasz Orange.
Niezależnie przygotowujemy koncpecję rozwoju "skillsów" na Nasz Orange w obszarze technicznym gdzie będziemy premiować te osoby które pomagają w zakresie np. technologii. Szczegóły w ciągu 2 miesięcy 🙂
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@Remi cierpliwie czekamy 🙂 Może pablo coś przetestuje, a mam w tym pewne doświadczenie 🙂 Pozdrawiam.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@Remi W moim subiektywnym odczuciu aż się prosi o wymianę dekodera - patrz posty w wątku "WHD 80 - czułe przyciski pilota oraz utrudnienie z wejściem do menu dekodera" np. 28-09-2016 19:35 —z poprawką
więc ponawiam gotowość testowania ... licząc na to że to będzie urządzenie działające na WiFi, bo ciągnięcie kabla to byłby ciut zbytnio złożony zabieg.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Misiek jakie masz łącze u siebie?