Nasz Orange
anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Dekoder UHD88 i brak możliwości sortowania programów

Anonim
Nie dotyczy

@adka0601 szkoda że Orange nie daje możliwości wyboru jakiś urządzeń premium do swoich usług, np taki dekoder samsunga pewnie miałby możliwość indywidualnego zaprogramowania listy kanałów. No ale cóż......

Remi
Ekspert AMA

Będziemy wprowadzać niedługo nowy model dekodera Emotikon: Szczęśliwy ... myślę że jest szansa aby najlepsi testerzy z Nasz Orange otrzymali go szybciej do testów Emotikon: Szczęśliwy @ingaDe warto o tym pomyśleć Emotikon: Szczęśliwy

Miłosz
Poziom 5, Obserwator Przestworzy

Chciał bym mieć takie problemy... W moim dekoderze UHD88 niedziała pamięć listy programów ulubionych. Więc jeśli poświęcę kilka minut żeby utworzyć taką listę to jutro jej już niema Emotikon: Szczęśliwy Wymieniać urządzenie?

Misiek62
Poziom 37, Nawigator Galaktyczny

Wiadomość zawiera hiperłącze

Remi napisał(-a):

Będziemy wprowadzać niedługo nowy model dekodera Emotikon: Szczęśliwy ... myślę że jest szansa aby najlepsi testerzy z Nasz Orange otrzymali go szybciej do testów Emotikon: Szczęśliwy @ingaDe warto o tym pomyśleć Emotikon: Szczęśliwy

@Remi Lista testerów istnieje? Jeśli można się zadeklarować, to wiesz... jestem otwarty na współpracę i lubię sprawdzać możliwości urządzeń... Mam tylko nadzieję, że ten nowy to będzie odbierał sygnał po wifi.

update. BTW, co z apką Mój Funox, jej integracją z Mój Orange?

Jozefg
Poziom 24, Entuzjasta Przestworzy

Remi napisał(-a):

Będziemy wprowadzać niedługo nowy model dekodera Emotikon: Szczęśliwy ... myślę że jest szansa aby najlepsi testerzy z Nasz Orange otrzymali go szybciej do testów

@Remi  -  wpisz mnie na listę -  jeżeli można bo mam z moim dekoderem okresowe problemy, wiesza się  Emotikon: Smutny

Zgłaszałem problem ale po kilku dniach sam się "odwiesił" i anulowałem zgłoszenie

Jeżeli chodzi o sortowanie to rzeczywiście jest to kłopotliwe bo np transmisje Formuły1 są na RTL czyli nr kanału 793 i muszę zapamiętywać a jak zapomnę to szukać od nowa. Emotikon: Smutny

Remi
Ekspert AMA

Jozefg napisał(-a):

Remi napisał(-a):

Będziemy wprowadzać niedługo nowy model dekodera Emotikon: Szczęśliwy ... myślę że jest szansa aby najlepsi testerzy z Nasz Orange otrzymali go szybciej do testów

@Remi  -  wpisz mnie na listę -  jeżeli można bo mam z moim dekoderem okresowe problemy, wiesza się  Emotikon: Smutny

Zgłaszałem problem ale po kilku dniach sam się "odwiesił" i anulowałem zgłoszenie

Jeżeli chodzi o sortowanie to rzeczywiście jest to kłopotliwe bo np transmisje Formuły1 są na RTL czyli nr kanału 793 i muszę zapamiętywać a jak zapomnę to szukać od nowa. Emotikon: Smutny

Hejka,

odnośnie testów to na bieżącą chwilę będą realizowane w sposób standardowych (na grupie wybranych osób które spełnią kryteria testów). Postaram aby zostały też opublikowane na Nasz Orange.

Niezależnie przygotowujemy koncpecję rozwoju "skillsów" na Nasz Orange w obszarze technicznym gdzie będziemy premiować te osoby które pomagają w zakresie np. technologii. Szczegóły w ciągu 2 miesięcy Emotikon: Szczęśliwy

Anonim
Nie dotyczy

@Remi cierpliwie czekamy Emotikon: Szczęśliwy Może pablo coś przetestuje, a mam w tym pewne doświadczenie Emotikon: Szczęśliwy Pozdrawiam.

pszprega
Poziom 22, Odkrywca Przestworzy

Też mam doświadczenie w testowaniu dekoderów,aczkolwiek nie posiadam telewizji kablowej jedynie satelitarną,ale jeżeli również mógłbym się na coś przydać to nie ma problemu Emotikon: Szczęśliwy Nawet powiem szczerze że chciałbym potestować,tak jak robiłem to kiedyś Emotikon: Szczęśliwy
Misiek62
Poziom 37, Nawigator Galaktyczny

Remi
Ekspert AMA

Misiek jakie masz łącze u siebie?