@adka0601 szkoda że Orange nie daje możliwości wyboru jakiś urządzeń premium do swoich usług, np taki dekoder samsunga pewnie miałby możliwość indywidualnego zaprogramowania listy kanałów. No ale cóż......
Będziemy wprowadzać niedługo nowy model dekodera
... myślę że jest szansa aby najlepsi testerzy z Nasz Orange otrzymali go szybciej do testów
@ingaDe warto o tym pomyśleć ![]()
Chciał bym mieć takie problemy... W moim dekoderze UHD88 niedziała pamięć listy programów ulubionych. Więc jeśli poświęcę kilka minut żeby utworzyć taką listę to jutro jej już niema
Wymieniać urządzenie?
Remi napisał(-a):Będziemy wprowadzać niedługo nowy model dekodera
... myślę że jest szansa aby najlepsi testerzy z Nasz Orange otrzymali go szybciej do testów
@ingaDe warto o tym pomyśleć
@Remi Lista testerów istnieje? Jeśli można się zadeklarować, to wiesz... jestem otwarty na współpracę i lubię sprawdzać możliwości urządzeń... Mam tylko nadzieję, że ten nowy to będzie odbierał sygnał po wifi.
update. BTW, co z apką Mój Funox, jej integracją z Mój Orange?
Remi napisał(-a):Będziemy wprowadzać niedługo nowy model dekodera
@Remi - wpisz mnie na listę - jeżeli można bo mam z moim dekoderem okresowe problemy, wiesza się ![]()
Zgłaszałem problem ale po kilku dniach sam się "odwiesił" i anulowałem zgłoszenie
Jeżeli chodzi o sortowanie to rzeczywiście jest to kłopotliwe bo np transmisje Formuły1 są na RTL czyli nr kanału 793 i muszę zapamiętywać a jak zapomnę to szukać od nowa. ![]()
Jozefg napisał(-a):
Remi napisał(-a):
Będziemy wprowadzać niedługo nowy model dekodera
@Remi - wpisz mnie na listę - jeżeli można bo mam z moim dekoderem okresowe problemy, wiesza się
Zgłaszałem problem ale po kilku dniach sam się "odwiesił" i anulowałem zgłoszenie
Jeżeli chodzi o sortowanie to rzeczywiście jest to kłopotliwe bo np transmisje Formuły1 są na RTL czyli nr kanału 793 i muszę zapamiętywać a jak zapomnę to szukać od nowa.
Hejka,
odnośnie testów to na bieżącą chwilę będą realizowane w sposób standardowych (na grupie wybranych osób które spełnią kryteria testów). Postaram aby zostały też opublikowane na Nasz Orange.
Niezależnie przygotowujemy koncpecję rozwoju "skillsów" na Nasz Orange w obszarze technicznym gdzie będziemy premiować te osoby które pomagają w zakresie np. technologii. Szczegóły w ciągu 2 miesięcy ![]()
@Remi cierpliwie czekamy
Może pablo coś przetestuje, a mam w tym pewne doświadczenie
Pozdrawiam.
@Remi W moim subiektywnym odczuciu aż się prosi o wymianę dekodera - patrz posty w wątku "WHD 80 - czułe przyciski pilota oraz utrudnienie z wejściem do menu dekodera" np. 28-09-2016 19:35 —z poprawką
więc ponawiam gotowość testowania ... licząc na to że to będzie urządzenie działające na WiFi, bo ciągnięcie kabla to byłby ciut zbytnio złożony zabieg.
Misiek jakie masz łącze u siebie?