- « Poprzedni
-
- 1
- 2
- Następny »
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Dekoder Samsung ICU 100 - problem z uruchomieniem, włączeniem za pierwszym razem
Robiłem "ustawienia fabryczne" i inne cuda wianki... 🙂
Aha, to czyli nie jestem sam... teraz też już tak robie, włączam dekoder i jak w końcu zaskoczy, to dopiero TV.. choć niby powinno być na odwrót, ale wtedy nie działa.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Dekoder Samsung ICU 100 - problem z uruchomieniem, włączeniem za pierwszym razem
@jarmk to nie rób cudów wianków tylko testy. Zacznij od kolejności aktywowania urządzeń I znajsz tryb niewylaczania się dekodera " nigdy"...
Wymień bateriw w pilocie i delikatnie odegnij ich sprężyny, aby docisk baterii wewnątrz pilota był lepszy.
Napisz co to dało
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Mam dokładnie ten sam problem, dekoder zaskakuje za którymś razem - również telewizor Samsung QLED i ICU100
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Ja narazie nie wymieniam dekodera, bo podejrzewam, że po wymianie będzie to samo. Zresztą widać jak ten system "chodzi", muli się wszystko, że masakra..
Dodam jeszcze, że żadne tu porady nic nie dały.
Ty jeśli wymienisz dekoder i naprawdę coś to da, to daj znać.. 🙂
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@jarmk reset do fabrycznych, jak nie pomaga, to bug w oprogramowaniu, tak poza 5ym, sterowanie to po HDMI wyłączyć i oszczędzanie energii 😎
Jak mocno ci uprzykrza życie, to wymienić na 4k stream 😃
- « Poprzedni
-
- 1
- 2
- Następny »