- « Poprzedni
-
- 1
- 2
- Następny »
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Cz nowy dekoder Samsung ICU 100 wprowadzony na rynek przez Orange jest aktualizowany ?
Cz nowy dekoder Samsung ICU 100 wprowadzony na rynek przez Orange jest aktualizowany ? bo jak wszedłem w bios dekodera sprawdzić aktualizację zatkało mnie ostania aktualizacja była 03.07.2018 rok ,a mamy 2019 lipca
co winnika że brak jego aktualizacji . na dowód wysyłam zapis z dekodera .
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Cz nowy dekoder Samsung ICU 100 wprowadzony na rynek przez Orange jest aktualizowany ?
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Piotrekk85 chodzi mi o taką aktualizację co by Samsung ICU 100 usunęła ten startowy ekran po włączeniu bo denerwujący jest 🙂
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
było już mówione Orange obiecywało rok temu się tym zająć i do dziś brak 🙂
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Piotrekk85 i to samo ja myślę że nowy dekoder ale jak już dadzą to tylko dla nowych całkiem abonentów jak zawsze bo staży są już mało ważnij tak jak jest z funbox 3.0 ja na niego nie mam szans już bo mi to powiedzieli w salonie bo ja za stary Abonament . 🙂
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
próbowałem przy przedłużeniu umowy i za pieniądze w salonie powiedzieli że opcji takiej nie ma może w Elblągu nie ma takiej opcji po za tym w salonach Elbląskich o pomoc
trudno bo zawsze mówią że oni nie są Orange salony tylko partnerzy i tylko mają system zamawiania usług i popisywania umów i tyle nie wiem jak w innych miastach jest. wychodzi na to co mówią w salonach nie ma salonu oryginalnego Orange .
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Z tego co wiem, to w Ogrodach jest jedyny salon oryginalny Orange. Ale nie oczekuj za duzo od ludzi w salonie. Więcej zdziałasz przez telefon.
W salonach mają narzucone co mogą a czego nie i tego mają się trzymać. Przez telefon możesz nawiązać kontakt do działu od przedłużeń umowy i tutaj możesz więcej zdziałać (o ile trafisz na dobrego pracownika, a nie na kolejny żywy automat do odklepywania połączeń)
Co do aktualizacji, dodali właśnie małą aktualizację, która w sumie nie zmienia nic, poza dodaniem nagrywarki w chmurze.
- « Poprzedni
-
- 1
- 2
- Następny »