- « Poprzedni
- Następny »
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Błąd nagrywania na dysku zewnętrznym - dekoder ICU100
Do dzisiaj nagrywa wszystko poprawnie. Oglądnąłem wtyczki RJ - są dobrze zarobione, ale zauważyłem, że wtyczka do dekodera ma niewielki luz (przód-tył) w gnieździe. Jeśli jest niedopchnięta to test przechodzi błędnie i źle nagrywa, a jeśli się dopchnie to jest dobrze. Odgiąłem lekko dzyndzel i dla pewności jeszcze potraktowałem wtyczkę kontakt-spay'em. Teraz niezależnie od pozycji jest dobrze. Dzięki za uwagi naprowadzające. Teraz wiem co robić gdyby się powtórzyła ta usterka. Siema.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@ParomProzaiczna usterka-nieusterka. Fajnie, że udało się po nitce do kłębka dotrzeć..
Kolejny dowód, że czasem naprawdę proste podpowiedzi mogą naprowadzić na właściwy trop w śledztwie...
P.S. @slav72 dzięki...czasem takie "manie racji" czy tzw "nos" w sprawie cieszy najbardziej 🙂
przy całej specyfice pomagania zaocznego...
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Racja. Myślałem, że można kliknąć w dowolny przycisk "Rozwiązane". Sory @agat13.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@Parom nie ma problemu 😉, na przyszłość będziesz wiedział 🙂
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@Parom Nic się nie stalo...miło mi, że doceniasz..jesteśmy tu dla pomagania innym...i to naprawdę cieszy i daje satysfakcję...
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
U mnie działa dysk Kingstom 500GB włożony w kieszeń kupioną na Allegro za 37 zet: "UGO Marpi SL130".
Tenże dysk podłączony bezpośrednio za pomocą kabelka SATA/USB w pewnym momencie przestał być widoczny.
Jednak dysk wsadzić do kieszeni-obudowy i dopiero podłączyć do dekodera, inaczej mokra pupa.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@Trzmieliknapisał(-a)U mnie działa dysk Kingstom 500GB włożony w kieszeń kupioną na Allegro za 37 zet: "UGO Marpi SL130".
Tenże dysk podłączony bezpośrednio za pomocą kabelka SATA/USB w pewnym momencie przestał być widoczny.
Jednak dysk wsadzić do kieszeni-obudowy i dopiero podłączyć do dekodera, inaczej mokra pupa.
"Kabelek" SATA/USB to jednak nie jest prosty kabelek. Najwyraźniej albo przestał stykać, albo się zepsuł.
- « Poprzedni
- Następny »