- « Poprzedni
-
- 1
- 2
- Następny »
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Aktualizacja oprogramowania dekodera Samsung ICU 100
@colin23 gro dekoderów operatorów taka jest i aktualizacja cudów nie zrobi, poprawia tylko krytyczne błędy, najlepiej jakby była aplikacja na TV 😎
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Aktualizacja oprogramowania dekodera Samsung ICU 100
Z całym należnym szacunkiem.
Jednak dekodery oferowane przez Orange odbiegają. I raczej nie w górę.
Kiedy zaczynałem moją przygodę z IPTV od Orange, miałem okazję jednocześnie korzystać z dekodera IWU200 oraz satelitarnego od C+. Ten satelitarny to był średni dekoder z dyskiem z ówczesnej oferty, było na niego sporo skarg i trudno byłoby mi nazwać go idealnym. Jednak, w porównaniu z nim IWU200 wypadał tragicznie pod każdym względem. Intuicyjność międzymordzia, czytelność opcji, responsywność, nachalne reklamy... Kolejne poprawki niewiele poprawiły. Przesiadka na ICU100 dołożyła niezapomniane przygody z dyskami i dziwaczne problemy z nagrywaniem - zupełnie nieznane na satelitarnym dekoderze wspomnianym wcześniej.
Kolejne pomysły na dekodery oparte ma Android TV także nie są lekarstwem; każdy z tych dwóch dekoderów ma jakieś niezrozumiałe niedoróbki i problemy których być nie powinno.
Tak że nie zgadzam się z tezą jakoby nasze, jako klientów, wymagania wobe tego sprzętu były jakieś irracjonalnie wygórowane. Te dekodery spokojnie mógłby być lepsze, gdyby ich oprogramowanie było zrobione jak należy.
- « Poprzedni
-
- 1
- 2
- Następny »