4K Multi nie działa bez FunBoxa – błędy DIW-L11-5 i „null”. Czy możliwa jest wymiana na 4K Duo?

Poziom 26, Entuzjasta Przestworzy
  • 2672
  • 10428
  • 38

4K Multi nie działa bez FunBoxa – błędy DIW-L11-5 i „null”. Czy możliwa jest wymiana na 4K Duo?

chodzi przede wszystkim o zrobienie portu IPTV zwykłym portem, czyli, jak go tam nazywają "internet". Funbox nie ma dedykowanego portu dla tylko i tylko IPTV i podobnie takiego portu nie mają rozwiązania alternatywne, korzystające z igmpproxy. Uczyń to. 

Poziom 19, Odkrywca Przestworzy
  • 37
  • 112
  • 1

Na prawdę myślisz, że nie próbowałem?

Poziom 26, Entuzjasta Przestworzy
  • 2672
  • 10428
  • 38

nic nie myślę, to Ty dostarczasz informacje, a my tu próbujemy je zrozumieć. Jeżeli próbowałeś, po trzykroć sprawdziłeś, że właśnie ten zestaw ustawień który wynika z poszczególnych wpisów tutaj zastosowałeś i nie działa, to trudno coś więcej poradzić. Dodam że zestaw z mojego obrazka uważam za najbliższy sukcesowi. Czy interfejs Twojego routera wygląda podobnie? Tylko jak jeszcze raz na ten obrazek patrzę, nie rozumiem dlaczego występują dwie grupy ustawień IPTV VLAN. Ta stronka to jest zestaw najróżniejszych ustawień starających się pokryć różne rozwiązania IPTV stosowane w różnych krajach przez różnych operatorów i przez to jest mało czytelna. Proponuję abyś popróbował z jednym z tych dwóch VLAN IPTV, a drugi pozostawił nie ustawiony. Przy czym to pozycja IPTV Multicast VLAN wydaje się odpowiedniejsza, ponieważ to właśnie ustawień dla multicast poszukujesz.