- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
szczegółowy wykaz połączeń
czy w nowym orange mogę sprawdzić szczegółowy wykaz połączeń?, jeśli tak to proszę o info
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
W ofercie na kartę w Nowym Mój Orange nie ma takiej możliwości, nie wiem jak w abonamencie. Pozostaje aplikacja Mój Orange, gdzie wszystko jest widoczne.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@Katani1napisał(-a)W ofercie na kartę w Nowym Mój Orange nie ma takiej możliwości, nie wiem jak w abonamencie. Pozostaje aplikacja Mój Orange, gdzie wszystko jest widoczne.
Potwierdzam z całą stanowczością, a miałam straszne obawy przed zainstalowaniem aplikacji NMO ( taki lęk przed sknoceniem czegoś podczas pobierania ) poszło jak "burza" i mam, jestem zadowolona, a teraz mogę polecić niezdecydowanym zainstalowanie powyższej aplikacji.
Miłego dnia @Katani1 oraz @peter1970
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Ta w innych sieciach wykaz szczegółowy to również połączenie nieodebrane przychodzące a w Orange gdzie taka pozycje znajdę ? Jak ktoś mi pokaże tą pozycję to ja podpisze z tą siecią następna umowę na dwa lata. Brak tej pozycji bedzie mnie kosztował utratę pracy. Aplikacja, sieć która nie ma tej pozycji.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@Remi1, Tak jak pisze @Piotrekk85,
Prawo nie pozwala operatorom na podawanie informacji o połączeniach przychodzących.
Jesli nie wierzysz, zachęcam do zapoznania sie ze stanowiskiem Generalnego Inspektoratu Ochrony Danych Osobowych (obecnie zmienionego W Urząd Ochrony Danych Osobowych. Operator może działać wyłącznie w granicach prawa.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Dodając że kolega @Remi1 chciałby wykaz przychodzących, nieodebranych. O takie wykazy to chyba nawet w służbach ciężko, a co dopiero w usłudze ogólnodostępnej. Co to za pracodawca który wymaga łamania prawa?
Edit: Dodam też, że szczegółowy wykaz połączeń w rozumieniu operatorów, dostępny dla abonenta to:
- wykaz połączeń wychodzących (numer, data, godzina, czas trwania)
- wykaz sms i mms wychodzących (numer, data, godzina)
- transmisja danych (data, godzina, ilość zużytych danych)
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś