- « Poprzedni
-
- 1
- 2
- Następny »
01-05-2020
12:17
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
01-05-2020
12:17
prezent świąteczny z Orange
Na dzień dzisiejszy Orange nie przygotował swoich systemów IT do wydłużania rat za sprzęt. Trwają jakieś prace, ale nie są niestety priorytetem. Więc stąd wynika odmowa.
Zgłosiłem w ramach funkcjonalności pomysłów na forum podobną kwestię https://nasz.orange.pl/t5/Pomys%C5%82y/Brak-konieczno%C5%9Bci-sp%C5%82aty-wszystkich-rat-za-urz%C4%8... ale zainteresowanie w głosowaniu niewielkie.
Zgłosiłem w ramach funkcjonalności pomysłów na forum podobną kwestię https://nasz.orange.pl/t5/Pomys%C5%82y/Brak-konieczno%C5%9Bci-sp%C5%82aty-wszystkich-rat-za-urz%C4%8... ale zainteresowanie w głosowaniu niewielkie.
01-05-2020
12:42
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
01-05-2020
12:42
w warunkach umowy jest jeszcze bardziej to zaniżona opłata, niż to jest przedstawiane na moim koncie.
Zatem tylko składać reklamacje w tej sprawie, screen i wysyłać, tylko czy aby za pomocą czatu jest taka możliwość? Poza tym po co mi abonament na to, jak mam stałe lącze na Internet z inne źródła
Po co mi ten abonament???????
Przecież nadmieniałem przez telefon, że korzystam z innego źródła Internetu, mam stałe łącze, a więc zbyteczny abonament, jeden i drugi
01-05-2020
12:44
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
01-05-2020
12:44
Po co abonament? Jeśli masz pełną zdolność prawną i zdolność do czynności prawnych - to na takie pytanie musisz odpowiedzieć sobie samemu.
01-05-2020
12:48
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
01-05-2020
12:48
nie rozumiem takiej odpowiedzi, nie jestem prawnikiem, ale i nie rozumiem też abonamentu
Nie wiem co znaczy czynność prawna
- « Poprzedni
-
- 1
- 2
- Następny »