- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
w Plusie na kartę miałem włączony pakiet internetowy, który aktualizował się każdego 3ego dnia miesiąca i pobierał automatycznie 7zł. 02.09 mój stary numer został przeniesiony do Orange, mimo to 02.09 otrzymałem SmS z Plusa, że jutro tj 03.09 zostanie zaktualizowany pakiet internetowy i pobrane 7 zł. moja pytanie brzmi: mam zignorować tę wiadomość uznając ją za błąd systemu? czy jest taka możliwość, że mam dwa otwarte rachunki( w plusie i orange) na kótrych będą pobierane opłaty? z góry dzięki za odpowiedź
Rozwiązane! Idź do rozwiązania
Rozwiązanie:
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@xam05 jeśli masz nową simkę od Orange ja bym zignorował tą wiadomość 😜 A jak Cię na liczą to Ty naliczysz Pana Solorza 😜 Heh oby była jasność - nie mam nic do PLUS GSM, ale taki błąd nie powinien mieć miejsca 🙂
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
pobieranie opłaty starego operatora po przeniesienu nr do orange
Wygląda ze twój numer, jest jeszcze nieaktywny w Orange.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@xam05 jeśli masz nową simkę od Orange ja bym zignorował tą wiadomość 😜 A jak Cię na liczą to Ty naliczysz Pana Solorza 😜 Heh oby była jasność - nie mam nic do PLUS GSM, ale taki błąd nie powinien mieć miejsca 🙂
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@xam05Sprawdź proszę, czy któryś z powyższych wpisów jest odpowiedzią na Twój temat. Jeżeli tak, oznacz go proszę jako rozwiązanie. Dzięki temu inni użytkownicy będą mogli szybko znaleźć interesującą ich odpowiedź.