- « Poprzedni
- Następny »
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
orange open - zlikwidowany?
Dzisiaj dostałem sms że rabaty orange open zostały wyłączone. mogę je ponownie aktywować na orange.com. strona orange.com to nie to samo co orange.pl. na stronie pl nie ma żadnych informacji o rabatach open??
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@engwar , w kontekście różnych informacji o nasilaniu się akcji wyłudzania danych podchodziłbym ostrożnie do takiej informacji. Już na pewno na tej stronie nie podawałbym wszystkich, kompletnych informacji.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
na orange.com??? sms dostałem z numeru tego samego numeru co dostaję informacje o wystawieniu faktury i informacje o dokonanych wpłatach. faktem jest że na stronie orange.pl nie ma nic o rabatach open
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
A nie zmieniałeś umowy na którąś z usług Orange? Neostrada, TV, telefon stacjonarny, abonament gsm??? Często taki sms dostajemy gdy zmieniają się warunki którejś z umów.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
nic nie zmieniałem, płacę w terminie i nawet na stacjonarnym mam nadpłatę 🙂 ...a tak serio to nic a nic nie robiłem
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Zaloguj się do aplikacji Mój Orange i zadzwoń bezpłatnie do BOK. Konsultant sprawdzi w systemie podstawę wysłania tej wiadomości. Może to jakiś błąd systemu.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
O to nie wiedziałem. @Piotrekk85 dzięki za info, to nie aktualizuje apki i już, zostanę przy 4.0 Zablokuje aktualizacje 😜
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Mam podobne pytanie w tej kwestii BYłO: bonament telefon 29.99,internet mobilny 19.90 zł+internet domowy 44.99 łącznie = 94,zl odjąć rabat orange open 20zł wychodziło 74.88zł. Przedłużanie umowy na telefon: Pani zaproponowała super abonament 19.99 na telefon na umowie faktycznie 49.99 minus zgody 2*5zł=39.99 zl minus 20zl za łączenie usług = 19.99+ internet mobilny 19.90+ internet domowy 44.99= 84.88 zł. Kumam ze Orange Open zgodnie z regulaminem Rabatu za łączenie usług sie automatycznie zlikwiduje tak? Wychodzi ze to żadna promocja a faktycznie abonament sie o 10zl zwiększy?
- « Poprzedni
- Następny »