Nasz Orange
anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

darmowy nr. do orange 19393

kulawicz
Poziom 15, Badacz Przestworzy

z nr stacjonarnych jest za darmo ja dzwonie również z komórki na ten nr. też jest darmowy

12 ODPOW. 12
Anonim
Nie dotyczy

Wiadomość zawiera hiperłącze

@kulawicz A co tam chcesz załatwić? Zobacz jeszcze tutaj

Piotrekk85
Poziom 45, Pionier Misji

Tam obecnie ciężko przecisnąć się przez IVR Emotikon: Szczęśliwy
Poza tym nie jest darmowy z innych sieci niż Orange.
kulawicz
Poziom 15, Badacz Przestworzy

darmowy z telefonów stacjonarnych i komórkowych z  orange. A czas oczekiwania jest taki sam jak dzwoniąc na nr. płatne a po drugie lepij chyba chwile poczekać niż płacić orange za infolinie.Oni żerują na własnych klientach. 

Piotrekk85
Poziom 45, Pionier Misji

I widzisz tu nie ma złotego środka. Z jednej strony ludzie oczekują bezpłatnego numeru, jak najtańszych usług.

Ale obsługa też kosztuje. Ileś osób musi być na zmianie. 

rafaello1231
Poziom 21, Odkrywca Przestworzy

Widzę, że koledze trochę zajeło opanowanie nowego forum. Pytanie tylko dlaczego tutaj znowu spamujesz? Dla niewiedzących o co chodzi:

http://www.orange.pl/portal/fid,4002278347,id,3578000022,title,darmowa-infolinia-do-orange-19393,for...

Idż lekcje odrabiać.

Artur
Poziom 33, Ekspert Galaktyczny

Podsumowując:

Numer 19393 służył kiedyś do kontaktu z BOK. Do dziś nie możemy go wyłączyć ponieważ są jeszcze osoby, które korzystają z bardzo starych ofert stacjonarnych i mają w regulaminie zagwarantowaną bezpłatną możliwość korzystania z tego numeru.

@kulawicz, jeśli możesz połączyć się z doradcą pod tym numerem to znaczy, że należysz do tej bardzo małej grupy klientów. Dla wszystkich pozostałych próba połączenia z doradcą przez ten numer się nie powiedzie (wymagane jest podanie numeru stacjonarnego i system sprawdza ofertę).

Lepiej skorzystać z aplikacji lub wybrać najlepszy sposób kontaktu korzystając ze strony www.orange.pl/kontakt Emotikon: Szczęśliwy

Anonim
Nie dotyczy

@Artur dokładnie, na nowych planach nie działa, sprawdzone ;p Pozdrawiam. Mnie ostatnio trochę mniej na NO......może przyjdzie dzień że i................ale...........jak będę zamykał swój profil to mam nadzieję że miło się pożegnamy Emotikon: Szczęśliwy Chyba że to tylko taka jesienna "depresja". Czasem przychodzą dni że jest w życiu moment kiedy trzeba dojrzeć i zająć się życiem osbistym a nie "Internetem" Emotikon: Szczęśliwy 

Alfik
Poziom 16, Badacz Przestworzy

Artur napisał(-a):

Podsumowując:

Numer 19393 służył kiedyś do kontaktu z BOK. Do dziś nie możemy go wyłączyć ponieważ są jeszcze osoby, które korzystają z bardzo starych ofert stacjonarnych i mają w regulaminie zagwarantowaną bezpłatną możliwość korzystania z tego numeru.

@kulawicz, jeśli możesz połączyć się z doradcą pod tym numerem to znaczy, że należysz do tej bardzo małej grupy klientów. Dla wszystkich pozostałych próba połączenia z doradcą przez ten numer się nie powiedzie (wymagane jest podanie numeru stacjonarnego i system sprawdza ofertę).

Lepiej skorzystać z aplikacji lub wybrać najlepszy sposób kontaktu korzystając ze strony www.orange.pl/kontakt Emotikon: Szczęśliwy

A dla mnie najlepszą formą kontaktu jest "Mój Orange" w wersji internetowej Emotikon: Szczęśliwy

Highlighted
denilson80
Poziom 7, Zwiadowca Przestworzy

nr 19393 jest płatny i prosze nie wprowadzać ludzi w błąd bo dzwoniłem z nr orange na 19393 i zjadło mi reszte pieniedzy  , tak 19939 był bezpłatny w neostradzie