- « Poprzedni
-
- 1
- 2
- Następny »
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
darmowy nr. do orange 19393
z nr stacjonarnych jest za darmo ja dzwonie również z komórki na ten nr. też jest darmowy
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Poza tym nie jest darmowy z innych sieci niż Orange.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
darmowy z telefonów stacjonarnych i komórkowych z orange. A czas oczekiwania jest taki sam jak dzwoniąc na nr. płatne a po drugie lepij chyba chwile poczekać niż płacić orange za infolinie.Oni żerują na własnych klientach.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
I widzisz tu nie ma złotego środka. Z jednej strony ludzie oczekują bezpłatnego numeru, jak najtańszych usług.
Ale obsługa też kosztuje. Ileś osób musi być na zmianie.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Widzę, że koledze trochę zajeło opanowanie nowego forum. Pytanie tylko dlaczego tutaj znowu spamujesz? Dla niewiedzących o co chodzi:
Idż lekcje odrabiać.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Podsumowując:
Numer 19393 służył kiedyś do kontaktu z BOK. Do dziś nie możemy go wyłączyć ponieważ są jeszcze osoby, które korzystają z bardzo starych ofert stacjonarnych i mają w regulaminie zagwarantowaną bezpłatną możliwość korzystania z tego numeru.
@kulawicz, jeśli możesz połączyć się z doradcą pod tym numerem to znaczy, że należysz do tej bardzo małej grupy klientów. Dla wszystkich pozostałych próba połączenia z doradcą przez ten numer się nie powiedzie (wymagane jest podanie numeru stacjonarnego i system sprawdza ofertę).
Lepiej skorzystać z aplikacji lub wybrać najlepszy sposób kontaktu korzystając ze strony www.orange.pl/kontakt 🙂
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@Artur dokładnie, na nowych planach nie działa, sprawdzone 😜 Pozdrawiam. Mnie ostatnio trochę mniej na NO......może przyjdzie dzień że i................ale...........jak będę zamykał swój profil to mam nadzieję że miło się pożegnamy 🙂 Chyba że to tylko taka jesienna "depresja". Czasem przychodzą dni że jest w życiu moment kiedy trzeba dojrzeć i zająć się życiem osbistym a nie "Internetem" 🙂
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Artur napisał(-a):Podsumowując:
Numer 19393 służył kiedyś do kontaktu z BOK. Do dziś nie możemy go wyłączyć ponieważ są jeszcze osoby, które korzystają z bardzo starych ofert stacjonarnych i mają w regulaminie zagwarantowaną bezpłatną możliwość korzystania z tego numeru.
@kulawicz, jeśli możesz połączyć się z doradcą pod tym numerem to znaczy, że należysz do tej bardzo małej grupy klientów. Dla wszystkich pozostałych próba połączenia z doradcą przez ten numer się nie powiedzie (wymagane jest podanie numeru stacjonarnego i system sprawdza ofertę).
Lepiej skorzystać z aplikacji lub wybrać najlepszy sposób kontaktu korzystając ze strony www.orange.pl/kontakt 🙂
A dla mnie najlepszą formą kontaktu jest "Mój Orange" w wersji internetowej 🙂
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
nr 19393 jest płatny i prosze nie wprowadzać ludzi w błąd bo dzwoniłem z nr orange na 19393 i zjadło mi reszte pieniedzy , tak 19939 był bezpłatny w neostradzie
- « Poprzedni
-
- 1
- 2
- Następny »