- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Zapowiedź głosowa podczas oczekiwania na połączenie
Dzień dobry. Mam pytanie natury technicznej. Czy jest możliwość ustawienia zapowiedzi telefonicznej w czasie oczekiwania na połączenie? Chcę aby osoba dzwoniąca do mnie przed odebraniem przeze mnie połączenia usłyszała powitanie głosowe. Tutaj https://zapowiedzi.tel na zamówienie są ofercie nagrania tego typu i można poprosić o każdy format pliku, więc to nie jest problem, ale nie wiem jak miałbym ustawić taką zapowiedź u siebie w telefonie. Czy może istnieje jakaś usługa dodatkowa w Orange?
Wiem, że nie tylko jam ten problem. Wiem, że wiele osób chciałoby ustawić taką zapowiedź (szczególnie chodzi o numery firmowe).
I dodam jeszcze, że nie chodzi o pocztę głosową, chociaż tutaj też mógłby istnieć jakiś panel zarządzania, żeby można było zamieścić jako powitanie telefoniczne profesjonalne nagranie od lektora, a nie tylko nagrywać je podczas połączenia z pocztą głosową.
Dziękuję za pomoc.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@Piotr_B Przy usłudze POTS jest/była taka możliwość. Tekst był standardowy, ale podobno można było przekazać własną zapowiedź w pliku. Ciekawe czy i w mobilnym jest taka możliwość tak jak "granie na czekanie"?
Centrale abonenckie maja taka kartę do tego . Nazywa się DISA
Doprecyzuj o jaka usługę głosową chodzi?
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@Piotr_B mając centralkę telefoniczną w Firmie, bez problemu takie powitanie zrobisz, co do komórki to czegoś takiego brakuje, szkoda bo też bym skorzystał, nawet odpłatnie 😉
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@Anonim Nie każda centralka abonencka ma możliwość podpięcia takiej zapowiedzi. Jeśli klient dopiero kupuje, warto zapytać o tą opcję sprzedawcę. To opcja dodatkowa i często wymagająca dodatkowej karty.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś