Nasz Orange
anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Zablokowany numer przeterminowana płatność KRD

Adams99
Poziom 6, Zwiadowca Przestworzy

Witam nie opłacalem rachunku starszej osoby od około 6msc byłem przekonany że ktoś z rodziny l rozwiązał umowę (dobiegła końca przed moim wyjazdem) a nikt nie korzystał z tego nr, po powrocie do kraju przeglądając listy w skrzynce znalazłem sporo ponaglen oraz informacje o wpisaniu do KRD. Zalogować się na konto Mój Orange nie mogę dostaje informacje ze numer nie istnieje. Ktoś pomoże jak najszybciej wyprostować ta sprawę i wypowiedzieć umowę. Pozdrawiam 

4 ODPOW. 4
Piotrekk85
Poziom 45, Pionier Misji

Zadzwoń z dowolnego numeru na 510100100.
Adams99
Poziom 6, Zwiadowca Przestworzy

Dzięki za radę, gdyby nie była 21 30 już dawno bym to zrobił, myslalem E ktoś podpowie czy np mam przelać zaległość na konto Orange czy jak ma się to odbyć 

Piotrekk85
Poziom 45, Pionier Misji

Na forum tego nie sprawdzimy. Jeśli zaległości są sprzedane, to do firmy windykacyjnej trzeba płacić a nie do Orange. Infolinia powinna być czynna całą dobę.
Artur
Poziom 33, Ekspert Galaktyczny

@Adams99, oddanie sprawy do firmy windykacyjnej to absolutna ostateczność i zwlekamy z tym tak długo, jak możemy, więc głowa do góry, może jeszcze nie jest za późno. Musisz jednak sprawdzić na jakim etapie jest sprawa w tym konkretnym przypadku, a to poufne dane, więc poznasz je na infolinii. Nam też zależy, aby ta osoba w dalszym ciągu była naszym klientem, więc śmiało zadzwoń, konsultant pomoże i doradzi co można w tej sytuacji zrobić. Tylko może rzeczywiście nie teraz, bo choć infolinia jest 24h to eksperci w tematach płatności będą lepiej dostępni w ciągu dnia. Trzymam kciuki, aby wszystko udało się jeszcze odkręcić Emotikon: Szczęśliwy