- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Temat przeniesiony z działu "Internet domowy", bardziej dostosowany też temat wątku - moderator Wojciech.
Witam, czy ktoś już"nie robił nic" z umową Orange Love po zakończeniu umowy? Precyzując nie wypowiadał umowy oraz nie kontaktował się z nikim w celu przedłużenia?
Rozwiązane! Idź do rozwiązania
Rozwiązanie:
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Koniec umowy Orange Love
@Nika6 możesz wyjawić co chcesz osiągnąć w ten sposób? Sprawdź w umowie, co się stanie po upływie okresu na który została zawarta... czy jest w niej automatyczne przedłużenie "po okresie lojalnościowym"?
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Koniec umowy Orange Love
@Nika6 W umowie masz wszystko napisane. Z tego co pamiętam można było wybrać automatyczne przedłużenie na okres chyba 6 miesięcy i wtedy opłata jest jak w okresie zobowiązania lub po okresie zobowiązania zaczną po prostu naliczać opłaty poza promocyjne, jeżeli nie zostanie wypowiedziana umowa.
A ja zapytam jak to jest takim przypadku:
Biorę Orange Love(NET+SIM), następnie po dwóch miesiącach dobieram kolejną kartę za 19,99(wtedy).
Orange Love kończy się np. 20 listopada i muszę złożyć miesiąc wcześniej wypowiedzenie.
Co z dodatkową kartą się dzieje ?
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Wysokość opłat po zakończeniu okresu zobowiązania na Orange Love
Ok, nie sprecyzowałam swojego pytania. Te informacje w umowie doczytałam. Jest tez zapis o kwocie faktury, że będzie taki sam jak kwota ostatniej faktury przed przedłużeniem. W moim przypadku jest to kwota 50zł. Jestem ciekawa czy ktoś już "przeszedł" na tą umowę 6-cio miesięczną i opłaty były zgodne z ostatnią fakturą. Zgodnie z umową powinno tak być ale zawsze pojawia się jakieś"ale" dlatego postanowiłam zapytać czy ktoś już miał taki/podobny przypadek.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@Nika6 jeśli stanie się inaczej, to moim zdaniem będziesz mieć podstawę do reklamacji... zapis umowy wiąże Orange.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Dziękuję za pomoc:)
- Oznacz jako nowe
- Zakładka