- « Poprzedni
-
- 1
- 2
- Następny »
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Cześć
Posiadam Love Mini z neostradą ADSL i dwoma numerami komórkowymi. Umowa jest na czas nieokreślony. Chciałbym zrezygnować z neostrady i przenieść te 2 numery do nju abonament. Jak to ogarnąć? Mogę zgłosić w nju chęć przeniesienia ale nie wiem czy to automatycznie wypowie usługę neostrady.
Pzdr.
Rozwiązane! Idź do rozwiązania
Rozwiązanie:
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@advert po przeniesieniu numerów do NJU z końcem umowy, powinna umowa zostać rozwiązana z automatu. Dla pewności złożyłbym jeszcze wypowiedzenie.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@advert po przeniesieniu numerów do NJU z końcem umowy, powinna umowa zostać rozwiązana z automatu. Dla pewności złożyłbym jeszcze wypowiedzenie.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Wypowiedzenie LOVE i przeniesienie numerów do nju abonament
@ketrasaArtur nie trzeba skladac zadnego dodatkowego wypowiedzenia
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@PARANOJA może i nie trzeba. Ja przy pożegnaniu z LOVE prócz wniosku o przeniesienie numerów złożyłem wypowiedzenie. Więcej w ofercie LOVE umowy nie podpiszę. Dziwna jest to oferta i jest dobrze, jak podpisuje się umowę lub przedłużenie. Schody się zaczynają, jak umowę chcę zakończyć z zachowaniem numerów. Trzeba dobrze się pilnować.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Update : numery przeniosły się do nju, ale Neostrada nadal działa i naliczyl się nowy abonament na kolejny miesiąc. Złożyłem reklamację, ale mija tydzień i usługa nadal jest aktywna.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@advertnapisał(-a)Update : numery przeniosły się do nju, ale Neostrada nadal działa i naliczyl się nowy abonament na kolejny miesiąc. Złożyłem reklamację, ale mija tydzień i usługa nadal jest aktywna.
Fajnie że dałeś update, szkoda że nie napisałeś co właściwie zrobiłeś a konkretnie to czy złożyłeś to wypowiedzenie czy nie.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Nie składałem dodatkowo wypowiedzenia, skoro przeniesienie numerów automatycznie rozwiązuje umowę Love. A przynajmniej powinno..
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Masz całkowitą rację, tylko nie napisałeś że tak zrobiłeś a zaznaczyłeś jako rozwiązanie post któy sugerował jednak złożenie wypowiedzenia, stąd moje pytanie.
Czy nowa faktura jest za sam internet? Jeśli tak, to Love się "rozleciał" ale umowa na internet została. Na Twoim miejscu przeczytałbym oryginalną umowę i sprawdził w niej warunki rozwiązania.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@advert tak to jest właśnie ufać temu co powinno działać.. I nie kontrolować tego, co zleciliśmy
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Reklamacja uznana po 8 dniach, neo odłączone, naliczone opłaty wyzerowane.
- « Poprzedni
-
- 1
- 2
- Następny »