- « Poprzedni
-
- 1
- 2
- Następny »
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Wcześniejsze rozwiązanie umowy
Gdzie znajdę w aplikacji mój orange ile zapłacę za wczesniejsze zerwanie umowy? Rozmawiałem z konsultantem ale miał jakąś awarie systemu i nie mógł sprawdzić wysokosci kary. Powiedział że znajdę to w aplikacji ale nigdzie nie widzę.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Zaloguj się na portalu Mój Orange i sprawdż https://www.orange.pl/twojekonto/?_ga=2.117156545.69673098.1602835335-392925938.1602835335
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Na stronę nie mogę wejść bo z hasłem jest coś nie tak i nie da się odblokować. W aplikacji mam zapamiętane i działa, ale tam nie mogę znaleźć.
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@Z1 Zerknij na instrukcję, może uda się odblokować aplikację https://www.orange.pl/omnibook/korzystanie-z-nowego-moj-orange#dla-klienta
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@Z1 niestety ale opcji sprawdzenia wysokości kary za wcześniejsze rozwiązanie umowy nie ma jeszcze w apce MO, samodzielnie sprawdzisz jedynie przez konto MO logując się na stronie, ewentualnie spróbuj dowiedzieć się na infolinii (czat lub telefon).
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@Z1 zawsze możesz zadzwonić na infolinię lub napisać na czacie. Konsultant poda kwotę do zapłaty za wcześniejsze zakończenie umowy.
Sprawdzenie samodzielnie tylko na koncie Mój Orange przez stronę internetową.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@Z1 tak z ciekawości na ile miesięcy przed końcem umowy, chcesz ją zerwać i jaki pakiet usług masz, bo może to się tobie nie opłacać, inna sprawa że w umowie jest zapis o wysokości kary, można samemu obliczyć, ile wyniesie kara 😉
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@Z1napisał(-a)Na stronę nie mogę wejść bo z hasłem jest coś nie tak i nie da się odblokować. W aplikacji mam zapamiętane i działa, ale tam nie mogę znaleźć.
wyczyść ciasteczka z domeny orange.pl, bo jak się zalogowałeś na NO, to potem się gryzą z tymi z MO.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Cześć @Z1
Przesyłam Ci instrukcję jak możesz sprawdzić wysokość opłaty za przedterminowe rozwiązanie umowy.
Wysokość opłaty za przedterminowe rozwiązanie umowy możesz sprawdzić :
- w Mój Orange na www.orange.pl - po zalogowaniu wybierz zakładkę - Umowy i urządzenia -> Pokaż umowę -> Oblicz kwotę za zerwanie umowy
- na czacie
- na infolinii - dzwoniąc pod numer *100 lub 510100100 (opłata za połączenie zgodnie z cennikiem operatora).
Więcej informacji o rozwiązaniu umowy z Orange znajdziesz w tym linku https://www.orange.pl/omnibook/rozwiazanie-umowy#
Jeśli masz problem z zalogowaniem się to musisz wyczyścić w przeglądarce ciasteczka i pliki cookies tak jak Ci radzi @pirenej a jeśli to nie pomoże to możesz po wpisaniu Twojego loginu i kliknięciu zaloguj sie i pojawi ci się opcja przypomnij hasło i klikasz w to. Wtedy możesz zmienić swoje hasło.
Może te wskazówki coś Ci pomogą
Pozdrawiam 🙂
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Udało Mi się w końcu zalogować, tym razem poszło odzyskiwanie hasła, wcześniej nie chciało działać. Na tym form jestem od dziś a problem z zalogowaniem był już od jakiegoś czasu. Czerwony komunikat - już nie pamiętam z jaką treścią dokładnie, ale nieważne skoro w końcu się udało.
Sytuacja z karą okazała się bardziej beznadziejna niż myślałem - ponad 2300 😞 za cały pakiet, bo z samej komórki nie można zrezygnować.
- « Poprzedni
-
- 1
- 2
- Następny »