- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Uruchomienie abonamentu na esim
Zakupiłem nowy nr w abonamencie z kartą esim myśląc, że szybko i sprawnie będę miał nowy nr. Tymczasem mija juz czwarty dzień a usługa nadal nie została uruchomiona i zgłoszenie wisi jako otwarte. Nikt nic nie wie i mam oczekiwać aż dział techniczny się tym zajmie. Jaki jest maksymalny czas oczekiwania na uruchomienie usługi? Deklarowane 24h dawno juz minęły. Teraz bedzie 14 dni czy 30 reklamacji?
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Telefon rozumiem obsługuje eSIM?
Restart urządzenia zrobiłeś?
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Nawet mam iccid. Ale nr wciąż nie dodał sie w moich usługach. Jeden konsultant to wogóle go nie widział w systemie. Z esim mam tylko alarmowe. Jakbym wiedział zamówił bym klasyczną kartę. Pewnie już by doszła. A tak....
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Zaloguj sie do MO i tam masz przenies esim na inne urządzenie, Tylko najpierw usuń ja z urządzenia, połacz telefon po wifi i ponów poprzez qr
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Sprawdź w umowie, czy podczas składania zamówienia wyraziłeś zgodę na wcześniejsze rozpoczęcie świadczenia usług (przed 14oma dniami).
Brak numeru w aplikacji (i w systemie konsultanta tym bardziej) sugeruje, że to nie problem z instalacją eSIM, a właśnie z niewyrażoną zgodą.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Tak, ta zgoda była wyrażona. Konsultant też to sprawdzał bo myślał, że w tym tkwi problem.
Nie moge tego zrobić bo nie mam tego numeru w MO. Zamówienie jest jako otwarte.