- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Witam .Czy jest możliwość zmiany numeru telefonu stacjonarnego i zastrzeżenie go w Orange?Chcialbym się dowiedziec czy jest w ogole taka możliwość i jaka jest procedura z tym związana. Może ktos z forumowiczów się orientuje w temacie bo np przerabiał tą sprawę
Rozwiązane! Idź do rozwiązania
Rozwiązanie:
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@bruno sądzę, że jest możliwe ale zapytaj w BOK (telefonicznie), albo oczywiście wystąp pisemnie na adres:
Orange Polska S.A.
ul. Jagiellońska 34
96-100 Skierniewice
Zdaje się, że w "normalnych okolicznościach" wiąże się to z opłatą, chyba że wykarzesz że na aktualnym numerze masz jakąś dużą uciążliwość...
Update. ufff, znalazłem opis na stronie Orange
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@bruno sądzę, że jest możliwe ale zapytaj w BOK (telefonicznie), albo oczywiście wystąp pisemnie na adres:
Orange Polska S.A.
ul. Jagiellońska 34
96-100 Skierniewice
Zdaje się, że w "normalnych okolicznościach" wiąże się to z opłatą, chyba że wykarzesz że na aktualnym numerze masz jakąś dużą uciążliwość...
Update. ufff, znalazłem opis na stronie Orange
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Telefon stacjonarny-zmiana numeru
Dziękuję za podpowiedż.pozdrawiam
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Moi rodzice jakiś czas temu zmieniali numer stacjonarki, uwierz da się to załatwić w tydzień 🙂 Opis postępowania tak jak w linku od kolegi powyżej 🙂 uffff.....teraz u rodziców spokój - wcześniej telemarketerzy dzwonili codziennie!!!
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Sprawę zalatwiłem na czacie sprawnie i szybko.To też jeden z powodow dla ktorych zmieniam numer tzn panowie od garnkow i fundacji pomagajacych, ale swoim portfelom.Dlatego dziekuje jeszcze raz za pomoc.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Witam ponownie.Chciałbym dodać że dziś już zmienili mi numer.Czyli rano złożyłem zamówienie a już pod wieczór jest zmieniony.Piszę to bo może ktoś skorzysta z tych podpowiedzi które uzyskałem na forum.Pozdrawiam
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Witam. A mógłby Pan napisać w jaki sposób złożył Pan zamówienie. Na czacie czy poprzez infolinię.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Poprosiłem Panią konsultantkę na czacie o zmianę numeru a ona poprowadziła cała procedurę.