- « Poprzedni
- Następny »
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Rozwiązanie umowy w trybie przepisów kodeksu cywilnego
wiem, tylko chciałem pokazać, że ta mobilność nie jest taka mobilna.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@Parker98 wiemy, niemniej jednak odpowiedź od operatora jest podstawą do rozeznania sprawy, bo są rzeczy i fakty o których nie wiemy jako użytkownicy i warto czasem mieć czarno na białym...
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@Parker98napisał(-a)wiem, tylko chciałem pokazać, że ta mobilność nie jest taka mobilna.
No nie jest. A w najbardziej mobilnym miejscu czyli w samolocie też nie działa. To sofistyka. Nie ma sensu czepiać się słówek. Obowiązuje umowa i tyle. Jak nie masz co z czasem robić to możesz się po sądach ciągać. IMHO nic nie zwojujesz. Zresztą nawet nie wiadomo co chciałbyś zwojować, bo skoro umowę da się bez konsekwencji w każdej chwili rozwiązać, to co jeszcze innego/lepszego miałbyś osiągnąć w sądzie? Czy ktoś uważa że pakiet usług sprzedawany pod nazwą "Love" jest przejawem miłości operatora do klienta? I że w sądzie dałoby się wykazać rozpad pożycia jako powód rozwodu, przepraszam zerwania umowy? Nie dajmy się zwariować.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Uważam, że Twój komentarz jest zbędny. Tak samo jak nie jest trafny z sofistyką. Zarzucasz mi sofistykę w sytuacji, gdy robi to operator a nie użytkownik.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Tak samo jak ty masz prawo do wyrażania swoich przekonań, tak i ja je mam. Jeśli jesteś urażony tym, że rzekomo zarzuciłem ci coś, to przepraszam, nie miałem intencji nic ci zarzucać.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@Parker98 to forum użytkowników i nie ma co się denerwować, operatorzy telefonii komórkowej takie praktyki uprawiają, zanim się umowę podpisze, trzeba sprawdzić jak internet mobilny działa w danej lokalizacji, jak słabo to szukać innego operatora 😎
- « Poprzedni
- Następny »