Rozwiązanie umowy rok przed końcem umowy.

Anonim

Nie dotyczy
  • 0
  • 0
  • 0

Nie będę zapeszać, ale w ciemno 500 zł kary, to co tam się wyświetla to miesięcznie 😄

Poziom 42, Mistrz Międzygalaktyczny
  • 15205
  • 62403
  • 796

@Anonim 14x59 ( tak statystycznie minimalnie) bo nie wiem jaki abonament w tym love płaci 

Anonim

Nie dotyczy
  • 0
  • 0
  • 0

@agat13  kompletnie się nie opłaca zrywać tak długi Cyrograf, będzie spora kwota do zapłaty. Dać to komuś z rodziny, niech korzysta i płaci 😎

Poziom 38, Pomocnik Międzygalaktyczny
  • 7762
  • 31500
  • 257

@radek9103 

Kontakt z BOK konieczny przed podjęciem decyzji, dane na MO nie muszą być miarodajne.

Zgadzam sie z kolegami, IMHO ta kara na 100% będzie o rząd wielkości większa.

Poziom 31, Pasjonat Galaktyczny
  • 2042
  • 7218
  • 83

Ogólnie zasada jest taka, ze należy zapłacić za wszelkie otrzymane ulgi, ale nie więcej niż za opłaty wynikające z dotrzymania umowy.

Ważny jest termin złożenia wypowiedzenia na +/- jeden okres rozliczeniowy.

Poziom 38, Pomocnik Międzygalaktyczny
  • 7197
  • 29514
  • 271

@Anonimnapisał(-a)

Nie będę zapeszać, ale w ciemno 500 zł kary, to co tam się wyświetla to miesięcznie 😄

@Anonim  masz rację, a nawet chyba więcej.

U mnie na MO umowa na samo światełko do 24.01.23, kara za zerwanie na dziś to 986,67zł i jest to suma abonamentu pozostałego do końca umowy bez ulg i rabatów (więc dane są miarodajne), miesięcznie płacę 64,97 co daje do końca umowy 779,64, więc jakby nie patrzeć nie opłaca się zrywać.

Anonim

Nie dotyczy
  • 0
  • 0
  • 0

Spotkałam się już z z taką stacja, że właśnie na numer komórkowy kwota była niższa. Więc wszystko możliwe. Kontakt z BOK powinien potwierdzić kwotę. Dodam jeszcze, że nawet złożone wypowiedzenie można w razie wątpliwości wycofać.