- « Poprzedni
- Następny »
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Rezygnacja z uslug
Witam,
Jakie są możliwe formy zrezygnowania z usług orange poza osobistą wizytą w salonie? Nie jestem osobą z którą została podpisana umowa, jednak ja płacę wszystkie rachunki i jestem użytkownikiem jednego z numerów telefonu. Osoba na którą jest umowa to członek rodziny niezdolny od dłuższego czasu do jakichkolwiek podróży – stan zdrowia. Chciałabym obniżyć trochę koszty przez rezygnację usługi internet LTE FreeNet SIMO z kolejnym numerem telefonu, która dawno temu została nam zaproponowana w ramach przedłużania umowy na innym numerze. Od tego czasu nie korzystamy w ogóle z tego internetu ani numeru telefonu. Jak ja jako użytkownik numeru, a nie osoba, na którą wystawiona jest umowa mogę osobiście zrezygnować z niepotrzebnych usług???
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Rezygnacja z uslug
@shelby85 napisz upoważnienie na siebie z podpisami, danymi z dowodów osobistych, numerami usług i z takim upoważnieniem udaj się do salonu w celu złożenia wypowiedzenia na tą usługę.
Upoważnienie nie musi być potwierdzone notarialnie, ale zdarzają się salony, gdzie niby wymagają. Nie jest to wymogiem.
Można również wypowiedzenie złożyć korespondencyjnie na adres:
Orange Polska S. A.
ul. Jagiellońska 34,
96-100 Skierniewice
List najlepiej wysłać za potwierdzeniem odbioru.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Rezygnacja z uslug
Lub pisemnie :
Adres do korespondencji
Orange Polska S.A.
ul. Jagiellońska 34, 96-100 Skierniewice
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Rezygnacja z uslug
Jędrul nie czytasz ze zrozumieniem. NIE MA ABSOLUTNIE mowy o wizycie osoby na którą jest umowa w salonie. jak mamy tą rezygnacje załatwić w inny sposób?
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Rezygnacja z uslug
@shelby85 patrz posty wyżej. Wszystko dokładnie opisane. Ważne, aby właściciel usługi podpisy złożył. Resztę sam załatwisz bez potrzeby ruszania właściciela usługi.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Rezygnacja z uslug
Można zrezygnować przez tradycyjną pocztę. Z wybranych usług również telefonicznie o ile właściciel może rozmawiać przez telefon.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Rezygnacja z uslug
ok , dziękuje. czyli wystarczy pismo o udzieleniu upoważnienia np. mnie bądź innemu członkowi rodziny i podpis osoby na którą jest umowa? w salonie na pewno nie odprawią mnie z kwitkiem jeśli z takim pismem przyjdę?
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Rezygnacja z uslug
Piotrekk85 pisałam wyżej internet LTE FreeNet SIMO z kolejnym numerem telefonu, umowa zawarta ponad dwa lata temu, nie przedłużona, ale dalej naliczana jest kwota abonamentu w wys. 19.99pln.
tak właściciej może rozmawiać przez telefon
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Rezygnacja z uslug
@shelby85 wpisz na upoważnieniu wszystkie dane z dowodu osobistego, adresy zamieszkania, dane usługi właściciela i Twoje. Oczywiście podpisy obu stron.
Czasami trafi się osoba w salonie, która nie chce przyjąć wypowiedzenia. Teoretycznie powinno być wszędzie akceptowane.
- « Poprzedni
- Następny »