- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Witajcie,
Taka sytuacja:
W grudniu 2018 zlozylem pisemna dyspozycje na zmiane abonamentu na usluge na karte z zachowaniem numeru. mamy luty, umowa abonamentowa wygasa za dwa dni, zadnego kontaktu z Orange od grudnia zeszlego roku. Sprawdzam wiec co tam w sprawie przez czat. Okazuje sie ze zgloszenia nie widac w systemie, choc ja widze je w aplikacji Moj Orange, z numerem zlecenia i statusem (niestety status ze nie przyjeto do realizacji). Dowiedzialem sie ze jakas osoba jest do tego zgloszenia przypisana, ale nie ma z nia kontaktu, to samo z kierownikiem (jakimkolwiek) tego cyrku, zadnego kontaktu oprocz czatu w standardzie albo infolinii. Orange sobie leci w kulki, klienta olali, o sprawie zapomnieli. Oczywiscie konsultant czatu nie jest w stanie pomoc inaczej niz zwrocenie osobie odpowiedzialnej uwagi ze powinna sie tym zajac, badz zlozenie w imieniu klienta oswiadczenia o niezadowoleniu z uslug. A dla klienta zostaje podejscie "czekaj tatka latka". Tak to nowoczesny telekom swiadczy uslugi cyfrowe dla ludnosci w XXI wieku, masakra.
Pozdrawiam.
Rozwiązane! Idź do rozwiązania
Rozwiązanie:
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Dostalem list z przeprosinami i nastapila zmiana uslugi w oparciu o dyspozycje zlozona pisemnie w grudniu, tak wiec jestem w sumie zadowolny, szkoda tylko ze musialem interweniowac u operatora zanim doszlo do szczesliwego konca.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Problemy ze zmiana abonamentu na usluge na karte, totalna ignorancja Orange.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Dla mnie bomba, tylko nie chcialbym placic za uslugi ktorych nie chce, a jak nie bedzie reakcji do jutra, kiedt to konczy mi sie umowa abonamentowa, to ona sie automatycznie przedluza na umowe standardowa.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@MichalR, Jeśli masz kopię tej pisemnej dyspozycji to śmiało możesz dochodzić swoich praw (składać m.in. reklamację, skargę do Urzędu).
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@Ela12 Jak najbardziej mam swoj egzemplarz, rowniez podpisany i ostemplowany przez pracownika salonu.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Dostalem list z przeprosinami i nastapila zmiana uslugi w oparciu o dyspozycje zlozona pisemnie w grudniu, tak wiec jestem w sumie zadowolny, szkoda tylko ze musialem interweniowac u operatora zanim doszlo do szczesliwego konca.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Aby taka dyspozycja miała sens najlepiej jest się wybrać do salonu i złożyć dyspozycję, wtedy dostajesz aneks do przejścia na kartę z podpisem konsultanta.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@MichalR, cieszę się że sprawa doszła do finału. W takim razie żeby zakończyć sprawę możesz oznaczyć jedną z odpowiedzi jako rozwiązanie. Może to być też Twoja odpowiedź. Twoja decyzja 🙂