Nie można wyświetlić tego widżeta.

Pomyłka ORANGE niesłuszne koszty

ROZWIĄZANE

Poziom 12, Tropiciel Przestworzy
  • 17
  • 4
  • 0

nie znam statusu tamtej pani, nie wiem jak wygląda jej przeszłość ale po tym, że ma w nosie rachunki na ponad 1000 zł wnoszę, że nie chce z nią mieć do czynienia...

Anonim

Nie dotyczy

To co się stało to już nie naprawisz @Knapol, wypada działać by zamknąć sprawę z Orange i tym nieuczciwym sobowtórem, skoro ma błogosławieństwo na zawieranie umów to trzeba to ukrócić.

Poziom 45, Pionier Misji
  • 32827
  • 39135
  • 1391

Sytuacja jest trudna, ale do wyjaśnienia na pewno potrzebny jest prawomocny wyrok sądu.

• 17
  • 4
  • 0

Albo jeszcze lepszy pomysł udostępnię w necie jej wszystkie dane bo przecież to moja umowa i niech się dzieje wola Boża ok ? Orange ? nasi kochani doradcy macie coś na swoje usprawiedliwienie ? kasę wyciągać to potraficie, o pomoc trzeba się starać i jeszcze błagać o zrozumienie. Wspomnę również o tych wszystkich rozmowach z Orange i jak to pięknie mnie oczerniano za NIE PŁACENIE RACHUNKÓW... a człowiek się starał wytłumaczyć, że to nie ja... 

• 17
  • 4
  • 0

a po wszystkich tych odpowiedziach... dostaje ankiety czy polecę orange no bez szacunku... jakby ktoś Cie porządnie wkurzył a potem dodał na sam koniec fałszywy uśmieszek do tego ...

Poziom 45, Pionier Misji
  • 32827
  • 39135
  • 1391

Nie oczekuj rad na forum. Tym bardziej ani Irek ani ja nie pracujemy w Orange. Każdy ma prawo do ochrony wizerunku jeśli nie jest osobą publiczną. Ponadto jeśli ta osoba ma status podejrzanego w sprawie, to sam możesz mieć spore problemy.

Jeśli nie chcesz ankiet, możesz przy kolejnym kontakcie z BOK poprosić o wykreślenie Twojego numeru z ankiet.