Nasz Orange
anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Pomyłka ORANGE niesłuszne koszty

ROZWIĄZANE
Knapol
Poziom 12, Tropiciel Przestworzy

nie znam statusu tamtej pani, nie wiem jak wygląda jej przeszłość ale po tym, że ma w nosie rachunki na ponad 1000 zł wnoszę, że nie chce z nią mieć do czynienia...

Anonim
Nie dotyczy

To co się stało to już nie naprawisz @Knapol, wypada działać by zamknąć sprawę z Orange i tym nieuczciwym sobowtórem, skoro ma błogosławieństwo na zawieranie umów to trzeba to ukrócić.

Piotrekk85
Poziom 45, Pionier Misji

Sytuacja jest trudna, ale do wyjaśnienia na pewno potrzebny jest prawomocny wyrok sądu.
Highlighted
Knapol

Albo jeszcze lepszy pomysł udostępnię w necie jej wszystkie dane bo przecież to moja umowa i niech się dzieje wola Boża ok ? Orange ? nasi kochani doradcy macie coś na swoje usprawiedliwienie ? kasę wyciągać to potraficie, o pomoc trzeba się starać i jeszcze błagać o zrozumienie. Wspomnę również o tych wszystkich rozmowach z Orange i jak to pięknie mnie oczerniano za NIE PŁACENIE RACHUNKÓW... a człowiek się starał wytłumaczyć, że to nie ja... 

Knapol

a po wszystkich tych odpowiedziach... dostaje ankiety czy polecę orange no bez szacunku... jakby ktoś Cie porządnie wkurzył a potem dodał na sam koniec fałszywy uśmieszek do tego ...

Piotrekk85
Poziom 45, Pionier Misji
Solution

Nie oczekuj rad na forum. Tym bardziej ani Irek ani ja nie pracujemy w Orange. Każdy ma prawo do ochrony wizerunku jeśli nie jest osobą publiczną. Ponadto jeśli ta osoba ma status podejrzanego w sprawie, to sam możesz mieć spore problemy.

Jeśli nie chcesz ankiet, możesz przy kolejnym kontakcie z BOK poprosić o wykreślenie Twojego numeru z ankiet.