- « Poprzedni
-
- 1
- 2
- Następny »
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@_Artek_napisał(-a)No i wszystko jasne......
Jak dowiedziałem się od konsultantki orange, zapisu o klauuzuli inflacyjnej nie było w mojej umowie ale
Pokaż szczegółyTak, tutaj sprawdziłam, że w umowie nie ma Pan takiej informacji, bo jest zawarta przed majem 2022, natomiast w przypadku umów z wcześniejszego okresu przesyłaliśmy do wszystkich naszych Klientów informacje o tej zmianie warunków umownych na początku października 2024 rokui tam już jest zapis o klauzuli inflacyjnej, przy okazji Pani zaoferowała mi rabat 20zł na całą umowę, co dawałoby 60zł przez 24 miesiące zamiast 72 na czasie nieokreślonym po podwyżce gdyby do tego dorzuciła Funbox 10 za 0 lub 5zł to już bym się zgodził ale podobno nie miała takiej możliwości...... a że na czasie nieokreślonym opłata z 72 wzrosłaby do 90 to podziękowałem za bardzo dobrą ofertę i zostałem na czasie nieokreślonym 🙂 poczekam na nowy modem w dobrej cenie i wtedy poproszę o rabat 20zł przez kolejne 24 miesiące 🙂
Temat zostanie dla przyszłych pokoleń, bo pewnie tego typu maile będą rozsyłać do wszystkich na nieokreślonym.
To pokazuje że klauzula inflacyjna została wprowadzona dla wszystkich przez PKE, jako że jesteś na umowie nieokreślonej to możesz zrezygnować z umowy z miesiąca na miesiąc.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Podwyżka abonamentu o wskaźnik inflacyjny mimo że nie mam tego w umowie?
Mogę, ale nie mam gdzie przejść. 😄
- « Poprzedni
-
- 1
- 2
- Następny »