- « Poprzedni
-
- 1
- 2
- Następny »
21-11-2016
15:28
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
21-11-2016
15:28
Podpisanie aneksu powindykacyjnego
Miałem zaległości w fakturach, które zostały już uregulowane, jednak przyszlo już rozwiązanie umowy. Pojutrze chcę się udać do salonu aby podpisac aneks powindykacyjny i aktywować spowrotem nr. W przysłanym zawiadomieniu istnieje jednak wzmianka o wniesieniu opłaty za aktywacje nr. Chciałem się właśnie dowiedziec czy rzeczywiście jest pobierana w salonie opłata za aktywację i ile ona wynosi ?
Etykiety:
10 ODPOW. 10
21-11-2016
16:50
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
21-11-2016
16:50
Wydaje mi się że będzie to standardowa kwota wysokosi 30 zł. Myślę że będzie ona doliczona do kolejnej faktury. Mogę się mylić bo pierwszy raz spotykam się z takim problemem. Pozdrawiam.
21-11-2016
17:12
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
21-11-2016
17:12
Mimicola8 napisał(-a):
Miałem zaległości w fakturach, które zostały już uregulowane, jednak przyszlo już rozwiązanie umowy. Pojutrze chcę się udać do salonu aby podpisac aneks powindykacyjny i aktywować spowrotem nr. W przysłanym zawiadomieniu istnieje jednak wzmianka o wniesieniu opłaty za aktywacje nr. Chciałem się właśnie dowiedziec czy rzeczywiście jest pobierana w salonie opłata za aktywację i ile ona wynosi ?
@Mimicola8 piszesz coś o zawiadomieniu... nie wskazano tam kwoty, która Cię interesuje?
21-11-2016
17:14
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
21-11-2016
17:14
To zależy od rodzaj oferty i etapu na którym jest windykacja.
To oferta dla klientów indywidualny czy dla firm?
W przypadku osób indywidualnych nie ma opłat za aktywację.
Najlepiej uzyskasz info kontaktując się z BOK 510100100 (nie wpisuj numeru usługi bo nie masz aktywnej, poczekaj chwilkę) lub na miejscu w salonie.
Najlepiej uzyskasz info kontaktując się z BOK 510100100 (nie wpisuj numeru usługi bo nie masz aktywnej, poczekaj chwilkę) lub na miejscu w salonie.
21-11-2016
17:45
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
21-11-2016
17:45
Piotrekk85 napisał(-a):
To zależy od rodzaj oferty i etapu na którym jest windykacja.
@Piotrekk85 przecież @Mimicola8 napisał dość jasno: umowa została rozwiązana - na piśmie przez Orange, zapewnia, że uregulował zaległości; ma też informację o możliwości ponownego aktywowania numeru... Jedynie czego nie wiemy, to jaką miał usługę.
21-11-2016
17:48
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
21-11-2016
17:48
Okej, ale po rozwiązaniu umowy są jeszcze różne etapy windykacji. Sama spłata zaległości (też nie wiemy czy do Orange czy było to już z firmą windykacyjną) nie daje opcji na odzyskanie numeru na 100%.
21-11-2016
17:55
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
21-11-2016
17:55
Oferta to Smart Plan Lte dla klientów indywidualnych. Spłata zaległości była do Orange, nie poszło nic do firmy windykacyjnej, jeszcze nie doszło do tego etapu.
21-11-2016
17:59
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
21-11-2016
17:59
I rozmawiałem na czacie chwilę z BOK i Pan zapewniał, że po uregulowaniu zaległości nie ma problemu z aktywacja. Tylko później czytam w zawiadomieniu o opłacie aktywacyjnej, ale nic konkretnie, kwoty, nie ma.
21-11-2016
18:09
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
21-11-2016
18:09
To może jakimś fartem uda Ci się uniknąć tej opłaty 😜 Ale myślę że będzie to standardowa opłata 30 zł. Zadzwoń do BOK i tam udzielą CI poprawnej informacji. Pozdrawiamy.
21-11-2016
18:20
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
21-11-2016
18:20
Nie, jak masz ofertę Smart Plan LTE opłaty aktywacyjnej nie ma.
Być może dostałeś wzór pisma wspólny dla różnych ofert np. i firmowych. Tam taka opłata jest.
Być może dostałeś wzór pisma wspólny dla różnych ofert np. i firmowych. Tam taka opłata jest.
- « Poprzedni
-
- 1
- 2
- Następny »