- « Poprzedni
-
- 1
- 2
- Następny »
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Orange love a przeniesieniu numeru stacjonarnego i komórkowego do innych operatorow
Umowę na internet z telefonem stacjonarnym w Orange zakończyłem we wrześniu 2018r. Numer stacjonarny przeniosłem do fioletu, umowę na internet rozwiązałem. W tym czasie jeszcze miałem 12 m-cy na umowę OL. Usługi były łączone ze względu na zniżki.
W sierpniu 2019 r. złożyłem wniosek na przeniesienie numeru komórkowego + numeru z Internet domowy. Dodatkowo dowiedziałem się, że nie można przenieść numeru z usługi internetowej, więc po kilku dniach dodatkowo złożyłem wypowiedzenie na numer internetowy w Orange. Nie było też problemów z przeniesieniem numerów. Obecnie wszystkie numery są dalej do mojego użytku. Całą sprawę z przeniesieniem cały czas monitorowałem dzwoniąc do obydwu operatorów w celu sprawdzenia stanu przenoszenia.
W moim przypadku wszystko zadziałało prawidłowo, tak jak chciałem.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Orange love a przeniesieniu numeru stacjonarnego i komórkowego do innych operatorow
Jeśli chcesz mieć tylko głos w jednej a internet bezpośrednio w Orange, to trzeba wybrać LLU współdzielone. Jak obie - LLU pełne.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Sugerujesz, że są już podpisane odpowiednie umowy między operatorami pozwalające na skorzystanie z infrastruktury Multiplay przez Orange ?
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
I jak nikt nie wie jak rzeczywiście postąpić żeby być pewnym co do prawidłowych przenosi numerów do plus i multiplay?
A może da się już podpisać umowę z Orange na światłowód położony przez multiplay???
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Zadzwoń do BOK lub zadaj pytanie na czacie, czy Orange ma podpisaną umowę na światłowód Multiplay.
https://www.orange.pl/view/kontakt
Dużo jest już firm, gdzie Orange może świadczyć swoje usługi na światełku innych firm, ale jeszcze sporo brakuje.
- « Poprzedni
-
- 1
- 2
- Następny »