Nie można wyświetlić tego widżeta.

Orange Love Mini (abo) - co się stanie po wykorzystaniu 20 GB internetu?

Poziom 37, Nawigator Galaktyczny
  • 2184
  • 6317
  • 205

Orange Love Mini (abo)

@fifi13napisał(-a)

a w salonie można? jade za jakieś 2 godziny z tatą odwieźć dekoder do salonu.

Można. Jak trafisz na kumatego konsultanta.

Poziom 34, Ekspert Galaktyczny
  • 2751
  • 11391
  • 112

Orange Love Mini (abo)

@fifi13 Tak można tą sprawę załatwić w salonie 🙂

Poziom 30, Pasjonat Galaktyczny
  • 2107
  • 6653
  • 70

@fifi13 i jak wyglądają sprawy na koncie w nowym miesiącu (okresie rozliczeniowym)?

Poziom 11, Tropiciel Przestworzy
  • 12
  • 31
  • 0

Właśnie słabo:( 

Dziś wogóle numery sie rozdzieliły jakoś dziwnie od usług stacjonarnych (zrobiły sie jakby dwa konta oddzielne z innymi numerami rachunku do wpłat itd.) , rachunek na 300zł 😮 Tata umawiał sie na 160 zł i tak miało być. To jest jakiś żart niepoważny. Numer nadal sie nie wyświetla ten nowy, jak mam zarządzać takim numerem który się nie wyświetla. Dekoder niby nie zwrócony a został zwrócony nawet potwierdzenie jest. Jutro tam jedziemy z tatą, chciałem żeby tata dołączył ( przeniósł ) mój numer do Love bo jest na niego a w innej sieci ale jeżeli mają być takie problemy to narazie sobie podziękuje. Mam nadzieje że to sie jakoś odkręci bo nie jest nam do śmiechu bo rachunek jest podwójnie większy niż miał być

Poziom 37, Nawigator Galaktyczny
  • 6982
  • 28654
  • 228

@fifi13napisał(-a)

...

rachunek na 300zł 😮 Tata umawiał sie na 160 zł i tak miało być. To jest jakiś żart niepoważny.

...

Ale masz na myśli że faktura jest na 300PLN a spodziewałeś się że będzie na 160PLN? Jeśli tak, to na fakturze powinno być wyszczególnione za co ona jest i po przeanalizowaniu można zgłosić reklamację (jeśli coś się nie zgadza). Natomiast jeśli to nadal jest "prognoza", to nie ma się co przejmować, te prognozy najczęściej są błędne kiedy sytuacja jest nietypowa. Z ewentualnym zgłaszaniem problemu trzeba czekać na fakturę, i w tedy jak wyżej. Przy korzystaniu z usług Orange (ale pewnie nie jest to wyjątek), trzeba uzbroić się w cierpliwość i zachować zimną krew. Polecam lekturę wątku miesiąca marca.