- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Orange Love Mini (abo)
Dowiedziałem się że chodzi o to że umowa została podpisana podczas cyklu rozliczeniowego i dlatego mam mniej GB do wykorzystania, od nowego cyklu mam mieć 20GB czyli od 18. Numer w apce będzie widoczny do 72 godzin wg. Konsultanta.
A i mam pytanie co zrobić bo tata zrezygnował z tel. stacjonarnego. - co prawda nr. ma przestać istnieć już za miesiąc ale już wcześniej odpieliśmy go z gniazda telefonicznego i od modemu i powinien być wyłączony bo nie działa - ale gdy dzwonie na ten numer to sygnał jest, a na routerze (funbox 3) miga wtedy dioda telefon - tak jakby telefon działał i ktoś przez niego gadał. Da sie coś zrobić że jak ktoś dzwoni na ten telefon to że jest wyłączony albo coś? Gdy wyłącze router to jest niedostępny, ale router musi być włączony bo przecież internet.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Orange Love Mini (abo)
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Orange Love Mini (abo)
@fifi13napisał(-a)...
nr. ma przestać istnieć już za miesiąc
...
Da sie coś zrobić że jak ktoś dzwoni na ten telefon to że jest wyłączony
...
Sam sobie odpowiedziałeś: jeszcze przez miesiąc telefon musi działać, zgodnie z obowiązującą umową. Takie są warunki jej wypowiedzenia. Nic nie możesz na to poradzić. Nie ma sensu odłączać aparatu skoro działa, a nuż zadzwoni ktoś znajomy z ważną sprawą: będzie okazja poinformować go żeby więcej na ten numer nie dzwonił.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Orange Love Mini (abo)
ok, z reguły na ten numer nikt nie dzwoni oprócz reklam lub zaproszeń na pokaz garnków 🤣 numer miałbyć już lata temu odpięty ale pani mówiła że byłaby opłata za trzymanie łącza 30 zł ( wtedy jeszcze mieliśmy neostrade 10 mb/s)
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Orange Love Mini (abo)
@fifi13 telefon będzie jeszcze działał do daty rezygnacji.
Jeśli chodzi i to, co prezentuje się na MO w bieżących kosztach nie ma co zgłaszać błędu. I tak na to wpływu nie mają, nie raz tam się prezentują cuda. Dopiero jakby na fakturze był błąd to wtedy reklamować.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Orange Love Mini (abo)
ok, dzięki mija już prawie 3 dzień od aktywacji usługi i nadal sie numer nie wyświetla, jade dziś z tatą oddać dekoder do orange to sie podpytam kogoś z nim o co chodzi, a GB są mniejsze bo (niewiem czy pisałem) tata zawarł umowe podczas cyklu;)
ps. po dwóch dniach dostałem smsa rano : "Witamy w Orange. Dziękujemy za wybór naszej oferty mobilnej. Swobodnie zarządzaj usługami poprzez Mój orange lub pod nr *500" po tej wiadomosci miałem nadzieje ze wyswietli sie ten numer, ale jednak przeliczyłem się 😞
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Orange Love Mini (abo)
Pełen pakiet GB dostanie od nowego okresu. Teraz ma proporcjonalnie za czas trwania cyklu. Ale sprawdź prezent w aplikacji. Ja dostałam 15 GB.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Orange Love Mini (abo)
właśnie mam też te 15 gb i jak chce odebrac to trzeba wybrac jaki numer to dostaje to wyświetlają się wszystkie oprocz właśnie tego co mam od 3 dni
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Orange Love Mini (abo)
@fifi13jeśli nadal tego numeru nie masz na koncie Mój Orange to musisz skontaktować się z doradcą na Orange czacie i zgłosić że nie masz przypisanego tego numeru do konta Mój Orange 🙂
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Orange Love Mini (abo)
a w salonie można? jade za jakieś 2 godziny z tatą odwieźć dekoder do salonu.