- « Poprzedni
-
- 1
- 2
- Następny »
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Witam, od kiedy kasujecie za kontakt z BOK? Zawsze miałem Was za uczciwych na tle konkurencji, dlatego też jestem klientem od już chyba z min. 20 lat. Zapytam krótko - czy nie jest Wam WSTYD?
Pozdrawiam.
Rozwiązane! Idź do rozwiązania
Rozwiązanie:
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@ZausznikZaloguj się na Mój Orange i z poziomu aplikacji czatuj. Faktem jest to, że sama komunikacja jest utrudniona, ale to zasługa Maxa. Zawsze możesz zapytać tu, a ktoś podpowie co dalej robić, a nawet czasem uda nam się problem definitywnie rozwiązać 🙂
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Opłata za kontakt z BOK???
Opłata za połączenie z BOK z Orange jest od kiedy pamiętam, a korzystam z ich usług już kilkanaście lat.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@Zausznik Kiedyś infolinię były bezpłatne, ale prawa rynku zapewne wymusiły...z drugiej strony masz bezpłatny czat https://www.orange.pl/view/kontakt gdzie proste rzeczy można załatwić. Gdy coś przerasta możliwości czatu jesteś kierowany do obsługi...alternatywa więc jest.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@Zausznik ostatnie bezpłatne połączenia z BOK można było wykonać jakieś 2-3 lata temu, przy użyciu aplikacji Mój Orange 4.X. Połączenia na numer *100 lub 510 100 100 już są od bardzo dawna.
Odejściem może być kontakt na infolinię Orange z telefonu od konkurencji. Połączenie z oferty na kartę kosztuje 1,5 PLN za połączenie, niezależnie od czasu trwania rozmowy, z telefonu abonamentowego to koszt 29 groszy za minutę.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Kiedyś najczęściej komunikowałem się właśnie poprzez czat... ale coś ostatnio nie działa... może tylko u mnie... dziękuję Wam za wyjaśnienia - pozdrawiam 🙂
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@ZausznikZaloguj się na Mój Orange i z poziomu aplikacji czatuj. Faktem jest to, że sama komunikacja jest utrudniona, ale to zasługa Maxa. Zawsze możesz zapytać tu, a ktoś podpowie co dalej robić, a nawet czasem uda nam się problem definitywnie rozwiązać 🙂
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Połączenia z infolinia są płatne zgodnie z cennikiem operatora. Sprawa prosta operator przecież zatrudnia sztab ludzie do obsługi infolinii. Dodatkowo ma to zachęcić klienta do korzystania z innych form kontaktu albo załatwiania staw zdalnie.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Najzabawniejsze jest to że dzwoniąc z innej sieci na BOK Orange jest darmowy, ale nie dla ich własnych klientów 🙂
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@Czullo pod warunkiem, że masz w innej sieci pakiet minut, to numer 510 100 100 jest traktowany jako połączenie na komórkę.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Dokładnie tak, ale w orange majac pakiet minut lub darmowe polaczenia BOK Orange jest nadal płatny, Orange sam zacheca ich klientów do przechodzenia do innych sieci komórkowych.
- « Poprzedni
-
- 1
- 2
- Następny »