- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Opłata za dom jednorodzinny Orange Love
@gesioopomyśl jeszcze w ten sposob.
cena koncowa OL z tymi pakietami jest tańsza o 15zł niz gdybyś wybral OL extra + canal+
ale za te 15zł dostajesz pakiet komfortowy, multi, orange tv go oraz zyskujesz GB na nr komórkowym ktory jest w lovie
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Zdecydowałem jednak podpisać aneks i przejść na Orange Love Extra. Pytałem specjalnie konsultanta na infolinii o opłatę za dom jednorodzinny. Potwierdził, że nie zostanie ona doliczona. Dzisiaj jednak dostałem dokumenty i opłata oczywiście została wpisana do umowy... Reklamować czy poczekać na pierwszy rachunek? Na moim koncie widnieje też cena za Canal+ Prestige w kwocie 80 zł - mam nadzieję, że na rachunku zostanie ona zrabatowana do 49,99 zł.
Mam jeszcze pytanie o to kiedy uzyskam dostęp do kanałów z wyższego pakietu? Dostałem sms, że oferta została rozszerzona, na moim koncie również widać zmiany jednak przy odświeżaniu uprawnień pojawia się komunikat:
Kod: 3B13-0208
Lista uprawnień do kanałów TV zapisanych na karcie jest mniejsza niż lista w systemie praw.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@gesioo na Wyciąg z Umowy masz zapis "Dopłata za internet w budynku o typie zabudowy jednorodzinnej 14.99 zł (opłata miesięczna)"?
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Dokładnie tak. Zapis wygląda następująco:
Abonament za Orange Love 160,00 zł - opłata będzie pomniejszona o rabaty:
- za korzystanie z e-faktury: 5,00 zł zł miesięcznie
- za zgodę na telefoniczny kontakt marketingowy: 5,00 zł miesięcznie
Dopłata za internet w budynku o typie zabudowy jednorodzinnej 14,99 zł (opłata miesięczna)
Multiroom - usługa dodatkowa 1,00 zł - (opłata jednorazowa) - aktywacja, 10,00 zł (opłata miesięczna)
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Wg mnie nie powinno być tej opłaty. No bo Jak, chcą co miesiąc ręcznie ściągać te opłatę czy zgodziles się na nią?
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@Piotrekk85napisał(-a)Brak tej opłaty naliczanej na dziś wg moich informacji trzeba traktować w kategorii błędu a nie celowego działania.
Kończy mi się za 2 miesiące umowa na "Światłowód 1/17", mam podobne zdanie odnośnie dopłaty za domki. Zapis w regulaminie jest wiążący, w innym przypadku byłoby napisane, że dla aktywacji przed 08.2018 opłata nie będzie naliczana.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@marens powiem Ci tak. jezeli w konfiguratorze przy wprowadzeniu zamowienia odznaczy sie oplata dla domku to jej nie ponosisz mimo ze w regulaminie ona jest zawarta.
na dzien dzisiejszy do aneksow umow ktore zostaly zawarte przed 18-08-2018 doplaty dla domkow nie ma. tak orange twierdzi i ja w to wierze
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@PARANOJA Nie zgadzałem się na nią. Nawet specjalnie pytałem o nią podczas rozmowy i potwierdzono mi, że takiej opłaty nie będzie, a jednak została ona wpisana do aneksu. Lada dzień powinien zostać wystawiony rachunek - zobaczę jak będzie wyglądał i wtedy będę ewentualnie składał reklamację.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@gesioo umowa w salonie czy poza podpisywana?