- « Poprzedni
- Następny »
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Opłata klienta Orange za połaczenie z infolinią Orange
@Piotrekk85Pierwszy regulamin:
§11 pkt. 3:
Orange Polska zastrzega sobie prawo do zmiany niniejszego Regulaminu z niżej wskazanych ważnych przyczyn:
d) wprowadzenia istotnych zmian w funkcjonowaniu Usługi, w tym związanych z postępem
technicznym lub technologicznym, obejmujących zmiany w systemach Orange Polska.
A drugi:
X.Postanowienia końcowe
1.Zastrzegamy sobie prawo do zmiany treści niniejszego Regulaminu, informując o tym fakcie przynajmniej w Serwisie Usługi Nawigacja Orange z min 14-dniowym wyprzedzeniem.
@Piotrekk85napisał(-a)
Ponadto klienci SOHO mają wszędzie podany mail bok.dla.firm@orange.pl - czy on jest planowany też do wyłączenia?
Obsługuję Klientów Indywidualnych, dlatego pozwól, że nie będę się wypowiadał o rynku SOHO.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@Sandrusiazapewniam Cię, że jest więcej lokalizacji obsługujących czat.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Na dzień dzisiejszy zmiana ze zlikwidowaniem adresu bok@orange.pl dotyczy Klientów Indywidualnych. Przy wysłaniu wiadomości na ten adres, zostaje odesłana informacja, że adres wkrótce zostanie wyłączony.
Klienci biznesowi mogą dalej korzystać ze swoich adresów i nie ma oficjalnej informacji o jakiejś zmianie w tym temacie.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
I tak podejrzewam, że Orange zrobi tak samo jak z likwidacją formularza kontaktowego. Po cichu, w okolicy świąt. A te kilku klientów co wywalczy zerwanie lojalki można wrzucić w koszty...
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Pozwolę sobie na lekki offtopic w nawiązaniu do mojej wczorajszej myśli nt apelu o pozostawienie możliwości kontaktu z żywym 🙂 ludziem po drugiej stronie - chciałem tylko napisać, że jestem pod wrażeniem (pozytywnym) zarówno zaangażowania i profesjonalizmu kadry Orange, jak i czasu rozwiązania zgłoszonego wczoraj TELEFONICZNIE "zacięcia" 🙂
Swoją drogą chyba popsułem system ankietowy bo nie chce jej przyjąć z samymi maksymalnymi ocenami...
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Panowie, w którym miejscu umowy jest mowa o adresie e-mail BOK-u ?
Jestem klientem indywidualnym, umowa z końca grudnia 2017 ...
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Nieprawda.
1. Szybkie połączenie z konsultantem poprzez aplikację mój Orange i dot. Obsługa/Usługa i Doładowania wyświetla wiadomość "Połączenie płatne zgodnie z cennikiem. Kontynuować? Rezygnuję/Połącz z Doradcą.
2. Nie działa "Zapamiętaj hasło" podczas logowania do mój Orange
Pozdrawiam wszystkich ale nie Orange
Tadeusz W.29
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Też jestem zdziwiona, a nawet zniesmaczona, potraktowaniem swoich klientów przez Orange. Może i jest aplikacja, ale połączenie z infolinią swojego operatora powinno być bezpłatne.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Kiedyś były połączenia za darmo z BOK, ale wirtualni operatorzy zmusili innych do cięcia kosztów, stąd teraz opłaty są, tak na marginesie u większości, więc nie miejsce na zdziwienie czy zniesmaczenie.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@7_7_7_napisał(-a)Panowie, w którym miejscu umowy jest mowa o adresie e-mail BOK-u ?
Jestem klientem indywidualnym, umowa z końca grudnia 2017 ...
@7_7_7_ , ja też się mocno dziwię, że w najnowszej umowie mam w paragrafie zmiany umowy takie zdanie:"Na naszej stronie internetowej znajdą Państwo listę kanałów, poprzez które umożliwiamy zmianę Umowy, ze wskazaniem konkretnych adresów poczty elektronicznej, numerów telefonów, itp."
Ktoś kogoś robi w bambuko. A żeby było śmieszniej, nocne 510100100 jest na ćwierć gwizdka, o czym informuje lektor i za wiele z żywą istotą nie pogadasz. To wczorajsza próba kontaktu mnie tak oświeciła.
- « Poprzedni
- Następny »